REKLAMI GEÇ

İİMEK’in gündemi mesleki eğitim ve istihdam

İİMEK’in gündemi mesleki eğitim ve istihdam

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK), Vali Yardımcısı Hakkı Ünal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda mesleki eğitime yönelik yol haritası belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2019 Çarşamba, 17:22

Valilik’te gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık, Milli Eğitim Müdürlüğü İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp ile sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

İstihdamın artırılması, çalışma hayatındaki sorunlar ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık, işgücü piyasası verileriyle İŞKUR’un faaliyetleri hakkında kurul üyelerini bilgilendirdi.

Işık, “Kurulun öncelikli görevinin işgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek olduğunu anlatan İl Müdürü Işık, bu alanda iletişimi sağlamak, etkinliği artırmak amacıyla yerel düzeyde politikalar oluşturmanın önemine dikkat çekti.

Bu alanda ilgili kurumların görüş ve önerilerinin de önemine dikkat çeken Işık’ın konuşmasının ardından projeler ele alındı. Kurul üyeleri tarafından uygun bulunan projeler Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’ne gönderilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı