REKLAMI GEÇ

İŞKUR STK’ları bilgilendiriyor

İŞKUR STK’ları bilgilendiriyor

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Denizli İnşaat Malzemeleri Satıcıları İş Adamları Derneği (DİMSİAD) üyelerini kurumun çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2014 Pazar, 10:59

Denizli Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Denizli Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürleri Vural Koç ve Atilla Çakir ile DİMSİAD Başkanı Sedat Doğaç ve DİMSİAD üyeleri katıldı.

Toplantıda İŞKUR’un faaliyetleri anlatıldı. İŞKUR Şube Müdürü Vural Koç, İş ve Meslek Danışmanlığı sistemini tanıttı. İş ve Meslek Koç, danışmanlarının işyeri ziyareti, eğitim kurumu ziyareti ve danışan görüşmesi şeklinde faaliyetler yürüttüklerini, buna ek olarak iş arayanları ve işverenleri aynı platformda buluşturmak üzere her ayın 7’sinde ve 24’ünde engelli iş arayanlara özel olarak, her ayın 2. Çarşambası ve 3. Perşembesi ise kuruma kayıtlı iş arayanlara özel olarak sektör gözetmeksizin toplu görüşmelerin gerçekleştirildiğini dile getirdi.

İŞKUR Şube Müdürü Atilla Çakır ise işgücünün yetiştirilmesi faaliyetleri kapsamında; işbaşı eğitim programı ile UMEM (Uzmanlaştırılmış Meslek Edindirme Merkezleri) projesi kapsamında bilgi verdi.

DİMSİAD Başkanı Sedat Doğaç ise toplantının son derece verimli geçtiğini, İŞKUR’un faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi edindiklerini ve İŞKUR ile ortaklaşa İEP ve UMEM projeleri yapılması kararı aldıklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı