REKLAMI GEÇ

İŞKUR’da gündem, doğru meslek seçimi

İŞKUR’da gündem, doğru meslek seçimi

Mesleki Bilgi Rehberlik ve Danışmanlık (MBRD) Alt Çalışma Grubu toplantısı İŞKUR İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Toplantıda doğru meslek seçimi konusunda yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2017 Çarşamba, 10:30

Toplantıya Denizli Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Mustafa Işık, Pamukkale, Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, rehber öğretmenler ile iş ve meslek danışmanları katıldı.

Gençlerin doğru meslek seçimi için yapılması gerekenlerin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Denizli Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Mustafa Işık, doğru meslek seçiminin mutlu bireyler ortaya çıkacağını belirterek, mutlu ve işini seven bireylerin de başarıyı getireceğini kaydetti.

İş ve Meslek Danışmanı Yasemin Yıldız da komisyonun çalışmalarını özetledi. 2017 yılı içinde İŞKUR’da görev yapan danışmanlar tarafından 471 okul ziyaretinin gerçekleştirildiğini, 140 ayrı grupta yaklaşık 4000 öğrenciye sunum yapıldığını anlatan Yıldız, öğrencilerin iş arama becerileri ve meslek seçiminin önemi konularında bilgilendirildiklerini vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı