REKLAMI GEÇ

Jeep’in yeni gözdesi Wrangler Rubicon görücüye çıktı

Jeep’in yeni gözdesi Wrangler Rubicon görücüye çıktı

Otomobil sektörünün öncülerinden Yön Otomotiv, yaklaşık bir yıl önce bayiliğini aldığı Jeep ve Alfa Romeo’nun yeni modellerini görücüye çıkardı. Yüksek segment tutkunlarının gözdesi olan Wrangler Rubicon gösterişi ile göz kamaştırıyor, 3 milyon 800 bin liralık fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2022 Cumartesi, 12:42

Denizli’de bir çok markanın bayiliğini üstlenen Yön Otomotiv, bir yıl önce bünyesine kattığı Jeep ve Alfa Romeo markalarıyla daha da güçlendi.

Pandemi nedeniyle bu iki markaya ilişkin bir organizasyon gerçekleştiremeyen Yön Otomotiv, yeni markaların tanıtımı için lansman düzenledi.

Denizlililerin yoğun ilgi gösterdiği lansmanın en gözdesi ise Jeep’in yüksek segment aracı Wrangler Rubicon oldu. Wrangler Rubicon, kullanıcısına sunduğu ayrıcalıkların ve yüksek sürüş keyfinin yanı sıra 3 milyon 800 bin liralık fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Lansman ve yeni araçlara ilişkin bilgi veren Yön Otomotiv Satış Direktörü Ulaş Güngör, bir yıl önce Denizli’de Jeep ve Alfa Romeo bayiliğini aldıklarını belirtti, pandemi nedeniyle bir organizasyon gerçekleştiremediklerini ifade etti.

Bodrum’da da 3 yıldır Jeep ve Alfa Romeo bayiliklerinin bulunduğunu belirten Güngör, “Çok güzel araçlar ve kampanyalarımız var. Tüm Denizli halkını bekliyoruz. Pandeminin getirdiği kısıtlamalar nedeniyle bir aktivite şansımız olmamıştı. Bu marka çok farklı ve çok tercih ediliyor. Jeep’in en özel araçlarını görmek, farklı bir deneyim yaşamak isteyen Denizlilileri bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı