REKLAMI GEÇ

Kabine toplantısından kafe, restoran, kahvehane ve lokantacıların beklediği haber gelmedi

Kabine toplantısından kafe, restoran, kahvehane ve lokantacıların beklediği haber gelmedi

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle uzun süredir çoğu kapalı olan ve kafe, restoran, lokanta ve kahvehane gibi işletmelerin gözünün kulağının çevrildiği kabine toplantısından beklenen haber gelmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘esnafın bir müddet daha bekleyeceğini’ söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2021 Pazartesi, 20:58

Neredeyse bir yıldan bu yana koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı bulunan kafe, restoran, kahvehane ve lokanta gibi işletme sahibi ve çalışanlarının merakla beklediği kabine toplantısından beklenen gevşeme sinyali gelmedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantı sonrası, gıda fiyatları, yeni anayasa, eğitimin başlaması gibi konulara değinirken, kafe, restoran, kahvehane ve lokantalarla ilgili, “Vakaların belirli bir sayının altına düşmesi ile birlikte esnaflarımıza yönelik kısıtlamaların kademeli olarak gevşetilmesi ile ilgili takvimi de başlatmayı planlıyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yaklaşık 11 aydır sabırla ve metanetle tedbirlere rüya yet eden milletimin her bir ferdine şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı