REKLAMI GEÇ

Kadın mali müşavirler Down Cafe’de

Kadın mali müşavirler Down Cafe’de

Denizlili kadın serbest muhasebeci ve mali müşavirler Down Cafe’deki etkinlikte bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2017 Cumartesi, 16:20

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası kadın komisyonu dayanışma etkinliği düzenledi. Sadece kadın muhasebeci ve mali müşavirlerin katıldığı etkinlik Down Cafe’de gerçekleşti.

Bundan sonra daha aktif olmak isteyen ve sosyal organizasyonların sayısını artırmayı planlayan kadın komisyonu üyeleri etkinliği down sendromlu çocukların da çalıştığı bir sosyal sorumluluk projesi olan Down Cafe’de gerçekleştirerek, onlara destek oldu.

İlki gerçekleşen etkinliğe Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Osman Horzum da konuk olarak katıldı. Burada bir konuşma yapan Horzum kadın meslektaşlarının ilkeli, dürüst ve çalışkan olduklarını hatırlatarak, “Sizler bu mesleğin gelişimi, saygınlığının artması için çok çalıştınız. Birlikte çok daha güçlüyüz. Bu tür etkinliklerin sayısının artacağına katılımın daha da kalabalıklaşacağına inanıyorum” dedi.
Denizli SMMMO Kadın Komisyonu Başkanı Makbule Can ise etkinliklerine devam edeceklerini belirterek, “Bu etkinliğimizde dostluklar pekişsin, meslektaşlarımız tanışsın ve kaynaşsınlar istedik. Bundan sonra da etkinliklerimizin sayısını artırmayı planlıyoruz. Kadın meslektaşlarımız ile birlikte sosyal sorumluluk projelerinde daha aktif olmayı istiyoruz.

Denizli SMMMO Disiplin Kurulu Başkanı Firdevs Boz ve Kadın Komisyonu Üyesi Hatice Akagündüz da etkinliklerin artarak devam edeceğini kaydettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı