REKLAMI GEÇ

Keçeci ve Kocasert Batı Otomotiv’de ekonomiyi değerlendirecek

Keçeci ve Kocasert Batı Otomotiv’de ekonomiyi değerlendirecek

NTV’nin önemli ekonomi programlarından EkoAnadolu, Batı Otomotiv’e konuk oluyor, Denizli ve Türkiye ekonomisi masaya yatırılıyor. 8 Kasım Salı (yarın) günü 14.00 canlı yayınlanacak olan programa Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert konuk olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2016 Pazartesi, 12:35

Volkwagen Kasko’nun katkılarıyla NTV tarafından hazırlanan EkoAnadolu, Volkwagen Yetkilisi Satıcısı Batı Otomotiv’e konuk oluyor. 8 Kasım Salı günü kokteyl ve müzik dinletisi ile başlayacak olan buluşma, panel ile devam edecek.

Doğuş Yayın Grubu Ekonomi Grup Başkanı Servet Yıldırım’ın moderatörlüğünde, Milliyet Gazetesi Yazarı Güngör Uras ve NTV Ekonomi Danışmanı Mahfi Eğilmez’in katılımıyla gerçekleştirilecek olan EkoAnadolu’ya Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı, Türkiye İhracatçılar Birliği Başkan Vekili Süleyman Kocasert konuk olacak.

Keçeci ve Kocasert, Batı Otomotiv Shohroomu’ndan gerçekleştirilecek ve NTV’den canlı yayınlanacak EkoAnadoluProgramı’nde Denizli ve Türkiye ekonomisi değerlendirecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı