REKLAMI GEÇ

Keçeci’den birlik çağrısı

Keçeci’den birlik çağrısı

17 Şubat’ta yapılacak olan oda seçimleri için ziyaretlere başlayan DSO Başkanı Keçeci, ilk ziyaretini Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şubesi’ne yaptı. Şube yönetimiyle bir araya gelen Keçeci, zorlukların üstesinden gelebilmek için tüm işadamları derneklerinin birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2009 Salı, 01:00

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, 17 Şubat’ta yapılacak seçimler öncesinde, ilk ziyaretini MÜSİAD Denizli Şubesi’ne yaptı. MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Denizli Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Keçeci, 4.5 yıllık dönemde yaptıkları çalışmaları ve yapılması gerekenleri anlattı. Keçeci, işadamlarına birlik çağrısında bulundu. MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Ayhan Doğruyol, Denizli’nin sanayi açısından önemli bir konumunun olduğunu ve son günlerde yaşanan ekonomik krizden dolayı işadamlarının ve sanayicilerinin ekonomik zorluklarla mücadele ettiğini belirtti. Denizli Sanayi Odası gibi büyük bir kuruluşun da her zaman yanlarında olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Doğruyol, “Bugün burada Denizli Sanayi Odası Başkanımız ve Denizli’nin en önemli şirketlerinden birisine sahip olan Müjdat ağabeyimizi ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bizlerin siyaseti yok, bizlerin tek görüşü ekonomi ve Denizli’deki istihdamı sağlayarak, ihracat rakamlarımızı arttırmaktır” dedi.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci de bu tür derneklerin ve odaların etkilerinin büyük olduğunu ve bu etkinin güçlü bir şekilde sesini duyurması için de birlik olunması gerektiğini belirtti. Denizli Sanayi Odası ve diğer işadamları derneklerinin, birlik olması halinde, siyasi iktidara, belediyeye, valiliğe ve basına sesini duyurabileceğini belirten Keçeci, sanayici ve işadamlarının omuzlarında önemli yüklerin bulunduğunu söyledi. Son günlerde yaşanan ekonomik kriz ile birlikte işadamlarının, kar yapmak, işyerini yönetmek, çalışanlarının karınlarını doyurmak ve var olup olmamak gibi sorunlarla mücadele etmek durumunda kaldığını belirten Keçeci, birlik olunduğu halde bu sorunlarında üstesinden gelinebileceğini belirtti.

4.5 yıldır Denizli Sanayi Odası’nın temsilciliğini en iyi şekilde yaptığını belirten Keçeci, politikaya ve siyasete bakışı konusunda da bilgi verdi. Siyasetçi olamayacağını ve yapısında bulunun olmadığını belirten Keçeci, “Başarılı iş hayatım boyunca, insanlar beni hep siyasete yakıştırdı ve siyasete girmem için önemli tekliflerde bulundu. Ama ben bunların hiç birini kabul etmedim. Çünkü ben tahammülü olmayan bir insanım, siyaseti yapamayacağımı düşünüyorum. Bunun içindir ki siyasetten hep uzak durdum. Ama çevremdekiler, yöneticilik konusundaki başarımı bir yerde değerlendirmem için beni zorladı ve Denizli Sanayi Odası Başkanlığı görevine getirildim. 4.5 yıldır da Denizli Sanayi Odası’nı en iyi şekilde temsil etmekteyim. Meclisimiz gerçekten çok iyi insanlardan oluşmakta. Bizim için siyaset yoktur. Meclisimizde her görüşten, her siyasi partiden insan bulunmakta. Bu da demokrasinin çok renkliliğinin en güzel göstergesidir bence. Bu nedenledir ki bugün, yani seçim arifesinde sorunlarımızı, yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı tartışmak için bugün sizler önündeyim” dedi.Konuşmaların ardından, Keçeci, MÜSİAD üyelerinin sorularını yanıtladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı