REKLAMI GEÇ

KENTGAZ’DAN TESİSAT İÇİN KREDİLİ KAMPANYA

KENTGAZ’DAN TESİSAT İÇİN KREDİLİ KAMPANYA

Kentgaz AŞ Genel Müdürü Işık Deniş, Denizlililere tesisat dönüşümünde büyük kolaylık sağlayacak kampanyanın müjdesini verdi. Deniş, KrediVer firması ile yaptıkları anlaşma çerçevesinde, doğal gaz için tesisat dönüşümü yaptıracakların, masrafsız olarak bu firmasından kredi alabileceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 1 Aralık 2010 Çarşamba, 17:09

Kentgaz AŞ Genel Müdürü H. Işık Deniş, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde bugün yaptığı basın toplantısında, Kentgaz’ın faaliyetleri ve tesisat dönüşümü ödemelerinde vatandaşa cazip seçenekler sunan kampanyası hakkında bilgi verdi.

“94 BİNE YAKIN ABONEMİZ VAR”
Denizli’ye ilk doğal gazı verdikleri tarihten itibaren, yaklaşık 30 mahalleye yatırım yaptıklarını belirten Deniş, “Şu an itibariyle, 124 bin dairenin önüne doğal gaz geldi. Bu dairelerin yüzde 80’e yakını doğal gaz abonesi oldu. Yani 94 bine yakın abonemiz var” dedi.

“65 MİLYON TL’LİK YATIRIM YAPTIK”
Deniş, Denizli’ye 2006 yılından beri 700 bin metrelik yatırım yaptıklarını ifade ederek, “Bu, çevre illere göre çok büyük bir yatırım. Denizli’ye 2010 yılında 11 milyon TL’lik yatırım yaptık. 2006’dan beri yaptığımız toplam yatırım tutarı ise 65 milyon TL” diye konuştu.

TESİSAT DÖNÜŞÜMÜ İÇİN MASRAFSIZ KREDİ
Deniş, Denizlililere tesisat dönüşümünde kolaylık sağlamak için düzenledikleri kampanya hakkında da bilgi verdi. Deniş, “Doğal gaza geçmekte Denizlilileri düşündüren kısım, abone bağlantı bedelinden çok tesisat dönüşümüne harcayacakları para. Bunun için özellikle tesisat dönüşümü masraflarında ödeme kolaylığı sağlamak için 31 Aralık 2010’a kadar sürecek bir kampanya başlattık. Bu kampanyayı, KrediVer firması ile birlikte yürütüyoruz. Bu kampanya kapsamında, tesisat firmalarının büyük bir kısmı ile anlaşmaya vardık. Kentgaz ile anlaşma sağlayan tesisat firmalarına giden Denizlililer, kendilerini bekleyen 2 seçenek ile tesisat dönüşümünü yaptırabilirler” dedi.

KAMPANYADA 2 SEÇENEK VAR
Kampanya seçenekleri ile ilgili bilgi veren Deniş, “Kampanyada ilk seçeneği tercih edenler, faizsiz ve masrafsız 18 ay vade fırsatıyla, ekstra ödemelerle uğraşmadan doğal gaz tesisatını yaptırma şansını yakalıyor. Aylık yüzde 1.69 faiz oranlı 15 ay vadeli diğer seçeneğimiz ise ‘Tesisatımı hemen yaptırayım, ödemeler de 3 ay sonra başlasın’ diyenler için. Her iki seçenekte de Denizlililer bütün masrafları sıkışmadan rahat rahat ödeme fırsatına sahip. Sadece ocak ve sıcak su dönüşüm bedeli, 1 tüp parası ile karşılanabilir ” dedi.

“KAMPANYA 1 KERELİK VE SÜRESİ UZATILMAYACAK”
Deniş bu kampanyanın bir kereye mahsus düzenlendiğini ve süresinde uzatma ya da kampanyayı tekrarlama gibi bir düşünceleri olmadığını söyledi. Deniş, tesisat dönüşümü için böyle bir kampanyanın daha önce Türkiye’nin başka illerinde uygulandığını ancak Energaz’ın ilk kez böyle bir kampanya düzenlediğini belirterek, “Bu kampanyamızla birlikte abone ziyaretleri, toplu konutlarda görüşmelerimiz artacak” dedi.

KAMPANYALAR DEVAM EDECEK
Deniş, bu kampanyanın sadece tesisat dönüşümü için geçerli olduğunu, abone bağlantı bedeli için kendilerine başvuran müşterilerine de ekstra bir kampanya hazırladıklarını söyledi. Deniş, “Müşterilerimiz abone bağlantı bedeli ile ilgili kampanya hakkında bize gelip bilgi alabilirler” dedi.

“KAMPANYA 2011 YATIRIM KARARLARINI ETKİLEYECEK”
Kentgaz Genel Müdürü Işık Deniş, Denizli’de görüntüde 160 tesisat dönüşüm firması olduğunu ancak bunların 60 tanesinin fiili olarak çalıştığını hatırlatarak, “Tesisat dönüşüm kampanyası ile ilgili olarak fiili olarak çalışan firmaların 30’u ile anlaşmaya vardık. Bu kampanya ile ‘kış döneminde tesisat dönüşümü olmaz’ önyargısını yıkmak istiyoruz” dedi. Deniş, Kentgaz’ın 2011’de Denizli’ye yapmayı düşündüğü yatırımlarda, bu 1 aylık kampanyanın belirleyici olacağını söyledi. Deniş, “Denizli’nin bu kampanyaya göstereceği ilgi, Kentgaz’ın Denizli’deki 2011 yatırımlarını çok etkileyecek. Bu kampanyanın yoğun ilgi görmesi durumunda, yönetim kurulumuzdan Denizli’ye 2011’de daha çok yatırım yapma kararı çıkartabiliriz” dedi.

“VADE İSTENİRSE 36 AYA KADAR UZATILABİLİR”
KrediVer Satış Müdürü Ahmet Ersunan, Kentgaz’ın müşterilerinin, küçük vade farklarıyla istemeleri halinde masraf ödemeden, kredi vadelendirmesini 36 aya kadar uzatabileceklerini söyledi. Ersunan, “Denizli’ye ne kadar kredi gerekiyorsa, o kadar kredi vereceğiz. Bu kampanya için belli bir bütçe planlamadık. Vatandaşın cebini sıkmadan bütçesine uygun bir kampanya hazırladık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı