REKLAMI GEÇ

Kömürcüoğlu’dan büyüleyici konsept

Kömürcüoğlu’dan büyüleyici konsept

Kömürcüoğlu Mermer geçtiğimiz hafta İzmir’de gerçekleştirilen 21. Uluslararası Mermer Fuarı’nda tepeden tırnağa sanat kokan stant tasarımı ve yine sanatsal etkinlikleriyle fuara damgasını vuran firmalardan biri oldu. Bu önemli organizasyonun 20 yıllık geçmişiyle en eski katılımcılarından biri olan Kömürcüoğlu, fuarın en çok ilgi gören firmaları arasındaydı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2015 Perşembe, 15:51

Denizlihaber.com geçtiğimiz hafta İzmir’de gerçekleştirilen Dünya’nın en büyük mermer fuarıyla ilgili izlenim yazılarını sürdürüyor. Dev organizasyonda Kömürcüoğlu standı yine farklı, sanatsal ve dikkat çeken konseptiyle, ziyaretçilerden tam not aldı.

Bir Alaçatı evi ve sokağının kompoze edildiği standı heykeltıraş Ali Dirier’in yaptığı birbirinden güzel heykellerle kombine eden Kömürcüoğlu Standı’nda davetlileri bizzat Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kömürcüoğlu ve firmanın ikinci kuşak patronu olan Genel Müdür İlker Kömürcüoğlu karşıladı.

SEKTÖRÜN ÖNCÜ KURUMLARI ARASINDA
1982 yılında kurulan Kömürcüoğlu Mermer, 33 yıllık iş tecrübesi ile sektörünün öncü kurumlarından biri. 2015 yılında 21. si yapılan İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarına 20. kez katılarak fuara en fazla katılan firmalardan biri olan Kömürcüoğlu, standıyla her yıl olduğu gibi en fazla ilgi gören firmalardan biriydi.

HER ALANDA FARKLI UYGULAMALAR
Dış mekan-bina dış cephesi, park, meydan zemin döşemeleri, bahçe mobilyaları, yaşam alanları ürünleri, masa vb. mobilyalar, heykeller ile sade, anlamlı, müşteri ve proje odaklı bir stand ile fuara katılanKömürcüoğlu Mermer, vizyoner kimliğiyle fuara damgasını vurdu.

komurcuoglu-alacatiyi-mermer-fuarina-tasidi-i2FUARDAN MEMNUN AYRILDILAR
Fuar boyunca çok sayıda yerli ve yabancı müşterisini ağırlayan Kömürcüoğlu Mermer, yaptığı iş bağlantılarından da memnun. Kömürcüoğlu Mermer Yönetim Kurulu Başkan Yrd. İlker Kömürcüoğlu, “21. İzmir Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı müşteri görüşmeleri ve iş anlaşmaları açısından beklentilerin ötesinde olumlu geçti” diye konuştu.

YİNE FARK YARATTILAR
İzmir fuarlarına sanat odaklı konseptle katılmayı bir düstur edinen Kömürcüoğlu, bir taraftan standa gelen davetlilere eşsiz bir müzik dinletisi sunarken, diğer taraftan ressam Gülay Çolak’ın mermer malzeme üzerine yaptığı birbirinden güzel resimler için de farklı bir atölye oldu.Kömürcüoğlu Mermer Sosyal Sorumluluk Çalışmaları kapsamında yürüme engelli sanatçı Gülay Çolak’ ta standda idi.Sanatçı, 4 gün boyunca birçok farklı eser yaparken ziyaretçilerle sanat ve resim üzerine sohbetler de gerçekleştirdi.

SEKTÖR YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Sürekli yenilenme, yenilenirken gelişme ve gelişirken olabildiğince farklılaşma iş anlayışıyla çalışan Kömürcüoğlu Mermer, bu yönüyle de sektöründe attığı adımları yakından takip edilen bir firma özelliğine sahip.

Sektörel gelişmeleri analitik bir bakış açısıyla ele aldıklarını dile getiren Genel Müdür İlker Kömürcüoğlu, “Doğaltaş sektörünün her yıl büyümesini ve gelişmesini kurum içinde yaptığı sürekli analizlerle değerlendiren Kömürcüoğlu Mermer, önümüzdeki yıllar için rekabetin artacağını görmektedir. Bu rekabet ortamında ayakta kalmanın ve mücadelede önde olmanın, sürekli iyileşme ve farklılaşma ile mümkün olduğunu bilen Kömürcüoğlu Mermer, ar-ge çalışmaları ile ürün, süreç ve sistem iyileştirmelerini yaparken,bir taraftan da markalaşma faaliyetlerini sürdürerek kurum gücünü ve pazar derinliğini sağlamaya çalışmaktadır” diye konuştu.

komurcuoglu-alacatiyi-mermer-fuarina-tasidi-i1MERMERİ SANATLA BULUŞTURDULAR
50 bin metreküplük hammadde, 1 milyon metrekarelik üretim kapasitesi, farklı ürün çeşitliliği, profesyonel kadrosuyla Denizli’nin önde gelen kuruluşlarından biri olan Kömürcüoğlu Mermer, üretiminin yüzde 90’nını ihraç ediyor. Ocakları ve üretim tesislerinde 200’den fazla çalışanı ile ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan Kömürcüoğlu, bir taraftan da gerçekleştirdiği sanatsal etkinliklerle adından bahsettiriyor.

Son 5 yıldır Uluslararası Heykel Kolonisi ve Ege Taş Heykel Akademisi gerçekleştiren Kömürcüoğlu, hem sanata hem de sanatçıya verdiği destek ile örnek bir sorumluluk sergiliyor.

komurcuoglu-alacatiyi-mermer-fuarina-tasidi-i

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı