REKLAMI GEÇ

KOSGEB’e yer müjdesi

Geçtiğimiz sene yer arayışı içine giren ve neredeyse yer bulunamaması nedeniyle kapanma ya da taşınma tehlikesi ile karşı karşıya kalan KOSGEB Denizli İGEM, artık sanayicilere daha yakın olacak.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2007 Perşembe, 00:00

Kurulduğu 1992 yılından, geçtiğimiz yıla kadar, Türkiye İş Kurul İl Müdürlüğü’nün zemin katında hizmet veren ve daha sonra aynı binanın üst katına taşınan KOSGEB İGEM Denizli’nin yer sorunu sonunda çözüldü. Geçtiğimiz yıl Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden, zemin katı tahliye etmeleri için resmi yazı alan KOSGEB Denizli Merkez Müdürlüğü’ne, 2006 Haziran ayı sonuna kadar tahliye için süre verilmişti.
 

KOSGEB’in arayışları sonucu, o dönem için yeni bir yer bulunamamış ancak müdürlüğün, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü binasının üst katına taşınması ile bir süreliğine yer sorunu çözülmüştü. KOSGEB’in yer sorununun çözülmemesi nedeniyle, KOSGEB neredeyse kapanma ya da başka bir ile taşınma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı.

Uşak, Isparta, Antalya, Burdur ve Denizli’nin bağlı olduğu KOSGEB Denizli İGEM gibi önemli bir kurumun Denizli’den başka bir ile taşınmasının söz konusu olması ise sanayiciler tarafından üzüntü ile karşılanmıştı. Tüm bu gelişmelerin ardından, KOSGEB yer sorununu çözdü. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ile bu konuda görüşmeler yapan KOSGEB’in yakında OSB’ye taşınacağı bildirildi. OSB’de KOSGEB için bulunan yerin, KOSGEB Başkanlığı’nca da onaylanması halinde, KOSGEB’in OSB’ye taşınması kesinleşecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı