REKLAMI GEÇ

Lezzetin yeni adresi; Casa Del Bera

Lezzetin yeni adresi; Casa Del Bera

Et restoran sektörüne yeni bir soluk olarak giren Casa Del Bera, farklı lezzetler vadediyor. Sabah kahvaltısı, öğle ve akşam yemekleri ile günün her anı hizmet veren Casa Del Bera, Steak House özelliği ile ön plana çıksa da, et ürünleri dışında günlük taze pasta ve kek çeşitleri ile dünya mutfağından örnekler sunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2019 Perşembe, 11:56

Amaçlarının Denizli halkına en iyi damak zevkini sunabilmek olduğunu belirten Casa Del Bera İşletmecisi Bayram Keşçi, Kınıklı Kredi Yurtlar Kurumu kavşağı, Hüseyin Yılmaz Caddesi üzerindeki restoranlarında, 30 kişilik profesyonel ekip ile kaliteli hizmet verdiklerini söyledi.

Yurt dışı ve yurt içinde birçok önemli noktada görev yapan tecrübeli çalışanları bir araya getirdiklerini de ifade eden Keşçi, “Casa Del Bera, Denizli’de farklı konsepti ile Steak House olarak bilinen et restoranı olarak hizmet veriyor. Kış sezonunda 175, yaz sezonunda 300 kişi kapasiteli alanı bulunan Casa Del Bera, kırmızı et ile ilgili alternatif lezzetler sunuyor.

Restoranımız bünyesinde kapalı alanda kışlık bahçe, yazlık bahçe ve özel günlerdeki organizasyonlar ile iş görüşmelerinde kullanılmak üzere özel olarak hazırlanmış, 12 kişilik toplantı ve sunum salonu ile Denizlili misafirlerimize haftanın 7 günü hizmet veriyoruz.

Tüm ürünlerimizde kesimler, hijyenik ortamda İslami usullere uygun olarak veteriner hekimler kontrolünde yapılıyor. Ürünlerimizin hazırlık aşamasında kesinlikle alkol ve alkol muhtevası kullanılmıyor, sunduğumuz lezzetler bu ürünler ile marine edilmiyor” dedi.

“ET DIŞINDA KAHVALTI VE DÜNYA MUTFAĞINDAN ÖRNEKLER SUNULUYOR”
Steak House’un yanı sıra dünya mutfağından iddialı örnekler sunduklarını da söyleyen Keşçi, “Açık mutfağı ile de iddialı olan restoranda haftanın 7 günü serpme kahvaltı, öğle yemekleri ve akşam yemekleri ile günün her anı hizmet veriliyor.

Ayrıca et ürünleri dışında dünya mutfağından örnekler sunuluyor.

Doğum günü, evlilik yıl dönümü gibi özel günlerinizde organizasyon hizmeti veriliyor. Organizasyon dışında talebinize göre özel yemekler, özel doğum günü pastaları gibi hizmetlerimiz de mevcut” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı