REKLAMI GEÇ

Makine OSB’nin yer sorunu çözüldü

Makine OSB’nin yer sorunu çözüldü

Denizli’deki makine imalatçıların uzun süreden bu yana beklediği Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin yer sorunu çözüldü. Ak Parti Milletvekili Şahin Tin, Hazine ve TOKİ’ye ait 1,5 milyon metrekareden fazla alanın organize sanayi bölgesi için tahsis edildiğini duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2020 Pazartesi, 21:53

Denizli’de son yıllarda sayıları hızla artan; özellikle kuruyemiş ve mermer makineleri konusunda sınırları aşan üne sahip olan Denizlili makine imalatçıları organize sanayi bölgesine kavuşuyor. Devlet teşvikleri, enerjide ayrıcalıklı tarifeler, kümeleme sayesinde hammadde temininin kolaylığı gibi pek çok avantajı bir arada bulunan organize sanayi bölgesinin yer sorunu çözüldü.

Denizli Sanayi Odası ve Denizlili makine imalatçılarının kurduğu derneğin de uzun süreden bu yana çaba gösterdiği organize sanayi bölgesinin yer sorununun çözüldüğünü Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin twitter hesabından duyurdu.

Tin, Hazine ve TOKİ’ye ait 1 milyon 535 bin 616 metrekare alanın Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne tahsis edildiğini söyledi, “Makine İhtisas OSB alanındaki Hazine ve TOKİ’ye ait 1 milyon 535 bin 616 m2 arazinin mülkiyet sorunu uzun uğraşlarımız sonucu çözüldü. Bu devasa alan artık Makine İhtisas OSB adına tescil edilerek üretime kazandırıldı. Hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman üretenin yanındayız” dedi.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 25 Ağustos 2020, 12:32

belediye vatandaşa suyu kaç liradan,sanayiciye kaç liradan veriyor?her ay otomatik zam vatandaşın bilgisindemi acaba?yasal bir durummudur ayrıca?

Anıl   -  Bağlantı 24 Ağustos 2020, 22:37

Sanayi Odası Çardak OSB sorununu çözdü mü? Ben bileli 25 yıldır faaliyete geçemedi de!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı