REKLAMI GEÇ

Mali Tatil başlıyor

Mali Tatil başlıyor

Geçen sene ilk kez uygulanan ‘Mali tatil’, bu sene ikinci kez uygulanıyor. 1-20 Temmuz 2008 tarihleri arasında uygulanacak olan Mali Tatil kapsamına, bazı vergisel ve sosyal güvenlik işlemleri ile kanuni ve idari süreler giriyor.

/ DENİZLİHABER / 30 Haziran 2008 Pazartesi, 00:00

İlki geçen yıl uygulanan Mali Tatil’in bu sene ikincisi, 1-20 Temmuz tarihleri arasında hayata geçirilecek. Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Sekreteri Mehmet Sarıgöl, Mali Tatil hakkında bilgi verdi. Mali Tatil’i düzenleyen kanuna göre, tatil kapsamına bazı vergisel ve sosyal güvenlik işlemleri ile kanuni ve idari sürelerin girdiğini belirten Sarıgöl, beyana dayalı tarhiyatta, kanuni süresinde verilmesi gereken bazı vergi beyannamelerinin verilmesi ve tahakkuk eden vergilerin ödeme sürelerinin de tatil kapsamında değiştirildiğini söyledi. Sarıgöl, ödemelerin son gününün, Mali Tatil’in son gününe rastlaması halinde, sürenin 7 gün uzayacağını hatırlattı.

İşte beyana dayalı tarhiyatta, kanuni süresinde verilmesi gereken bazı vergi beyannamelerin verilmesi ve tahakkuk eden vergilerin ödeme süreleri:

< ?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı