REKLAMI GEÇ

Marangozlar fuara gidiyor

Marangozlar fuara gidiyor

Denizli’deki marangozlar ve inşaatçılar, İstanbul’daki sektörle ilgili iki fuara katılmak üzere, 15 Ekim’de yola çıkacak.

/ DENİZLİHABER / 12 Ekim 2010 Salı, 17:00

TÜYAP tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Uluslararası INTERMOB 2010, Mobilya Yan Sanayii ve Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı ile 23’üncüsü düzenlenen Uluslararası Ağaç İşleme Makinesi 2010, Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı 16-20 Ekim 2010 tarihleri arasında, İstanbul Beylikdüzü’ndeki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde, sektör temsilcilerini bir araya getirecek. Denizli Marangozlar ve İnşaatçılar Odası, üyelerinin fuara katılması için, oda önünden, 15 Ekim günü saat 22.00’de, 5 otobüs ve 1 minibüs kaldıracak. Oda Başkanı Halil Akbulut, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuara, Denizli’den, bu yoğunluktaki katılımın, oda tarihinde bir ilk olduğunu söyledi.

Türkiye’deki tüm sektör temsilcilerinin bu fuarda buluştuğunu söyleyen Başkan Halil Akbulut, “Günümüzde oda olarak teknolojiyi takip edebilmemiz için üyelerimizin de sürekli gelişen teknolojiyi yakalayabilmeleri için TÜYAP ile devamlı irtibat halindeyiz. Bu tür fuarlara her yıl katılıyoruz. Oda olarak 15 Ekim 2010 tarihinde, ilimizden 5 otobüs ve 1 minibüs dolusu üyemizle, fuarı ziyaret edeceğiz. Bu tür mesleki fuarlar üyelerimizin bilgi ve birikimini daha üst seviyeye çıkarıyor” dedi.

Denizli Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Başkanı Halil Akbulut, “Fuar yeniliktir, fuar bilgi edinmek için en iyi platformdur ve fuar teknolojinin yakından takip edilmesi için en iyi yerdir. Mobilya, marangoz, kereste mobilya döşemeciliği için bilgi merkezidir. Denizli’de ilk defa bazı ilçelerden mobilyacı marangoz esnafına, Denizli Marangozlar ve İnşaatçılar Odası olarak fuara katılmaları için öncülük yapıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı