REKLAMI GEÇ

Menderes Tekstil’den ‘sağlık yaşam’ yürüyüşü

Menderes Tekstil’den ‘sağlık yaşam’ yürüyüşü

Sarayköy’de yerleşik Menderes Tekstil, geleneksel hale getirdiği sosyal etkinlik projesinde bu yıl “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü”nü gerçekleştirdi. Yürüyüşe şirketin üst düzey yöneticileri, müdürler ve çalışanlar ile aileleri katıldı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2015 Pazar, 15:51

Akça Holding bünyesindeki Menderes Tekstil, “Biz Koskoca Bir Aileyiz” sloganı ile gerçekleştirdiği sosyal etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Bugün “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” adı altında gerçekleştirilen etkinliğe Akça Holdingi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bilge Göksan, Menderes Tekstil Genel Müdürü Ali Atlamaz da katıldı.

denizli-menderes-tekstil-saglik-icin-yuruyus-ic

Menderes Tekstil personeli, sabah saatlerinde bu kez işbaşı yapmak için değil, birlikte yürüyüş yapmak amacıyla bir araya geldi. Şirket çalışanları, doğayla baş başa 4 kilometrelik parkurda yürüyüş yaptı.

denizli-menderes-tekstil-saglik-icin-yuruyus-ic-1

Menderes Tekstil Sürdürülebilirlik Ekibi tarafından, birlik ve beraberlik teması kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar da unutulmadı. Menderes Tekstil çalışanlarının çocukları, oyun grupları ve eğlence organizasyonu ile doyasıya eğlendi.

denizli-menderes-tekstil-saglik-icin-yuruyus-ic-3
PARKURU TAMAMLAYANLARA ÖDÜL
Menderes Tekstil ile Tosunlar Mahallesi arasındaki 4 kilometrelik parkurunda gerçekleştirilen sağlıklı yaşam yürüyüşünü tamamlayanlar, düzenlenen hediye çekilişiyle ödüllendirildi. Talihlilere küçük altın ve saat gibi çeşitli hediyeler verildi.

denizli-menderes-tekstil-saglik-icin-yuruyus-ic-2

GÖKSAN: GÜCÜMÜZÜ ÇALIŞANDAN ALIYORUZ
Akça Holding Başkan Vekili Ahmet Bilge Göksan, yürüyüş sonrası yaptığı konuşmada, “Biz çalışanlarımızla bir ömür birlikteyiz. Hanımeli projesi bu şekilde ortaya çıktı. Ülkemizi yurt dışında başarıyla temsil eden Menderes Tekstil, çalışanlarından aldığı gücü, yine çalışanlarıyla paylaşıyor. Kurucumuz Osman Akça’dan devraldığımız bayrağı, çalışanlarımızdan aldığımız güç ve dinamizmle daha da yukarılara taşıyoruz. Birlikte çalışıyor, birlikte başarılara imza atıyoruz. Sektörümüz, ülkemiz ve çalışanlarımız için her zaman en iyisini istiyoruz. Böyle bir günde tüm dostlarımızı aramızda görmek gücümüze güç katıyor” dedi.

denizli-menderes-tekstil-saglik-icin-yuruyus-ic-4

HANIMELİ PROJESİ
Menderes Tekstil’in ilk etkinliğini çocuklara yönelik “Annem-Babam Nerede Çalışıyor?” adı altında gerçekleştirdiklerini hatırlatan Göksan, “Sosyal projelerimiz, çevre bilincini çalışanlarda da oluşturmak amacıyla ‘SmArtMen’ etkinliği ile devam etti. Biz çalışanlarımızla bir ömür birlikteyiz. Hanımeli Projesi bu şekilde ortaya çıktı. Menderes Tekstil’den emekli olmuş çalışanların el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan “Hanımeli”, Menderes Store mağazalarında hiçbir kar amacı gütmeden proje sahiplerine ekonomik katkı sağlamayı amaç edinen bir proje” diye konuştu.

denizli-menderes-tekstil-saglik-icin-yuruyus-ic-5

Menderes Tekstil’deki sağlıklı yaşam yürüşü etkinliği, fabrika yemekhanesinde verilen öğle yemeği ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı