REKLAMI GEÇ

MÜSİAD’da Doğruyol dönemi

MÜSİAD’da Doğruyol dönemi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi’nin 17. Olağan Genel Kurulu’nda, Ayhan Doğruyol, şube başkanı seçildi.

/ DENİZLİHABER / 23 Ocak 2008 Çarşamba, 01:00

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi’nin 17. Olağan Genel Kurulu, Clossae Otel’de yapıldı. Genel kurula, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Bolat, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, eski Denizli Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu ve üyeler katıldı. Divan başkanlığını eski Ak Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin’in yaptığı genel kurulun açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Fevzi Özdemir, MÜSİAD’ın misyonu olan bir kuruluş olduğunu belirterek, “Görev sürem boyunca Denizli’nin havaalanı, teşvik ve sanayide yaşanan sıkıntılarını sürekli dile getirerek bunlara çözüm aradık. Derneğimiz bundan sonraki süreçte de aynı misyonunu sürdürmeye devam edecek” dedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Bolat da 1990 yılında kurulan MÜSİAD’ın o yıllarda üç önemli teşekkülden biri olduğunu vurguladığı konuşmasında, “Türkiye’de önemli bir değişim yaşanıyor. Biz dernekçilik oynamıyoruz, ülke ekonomisine katkıda bulunarak ulvi bir görevi yerine getiriyoruz. Bugün üye sayımız 2 bin 850’ye ulaştı. Genç üye sayımız ise bin 250’yi buldu. Milli gelire katkımız yüzde 15’i geçti” diye konuştu.

Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından seçimlere geçildi. 85 üyesi bulunan MÜSİAD Denizli Şubesi’nin genel kurulunda, Ayhan Doğruyol üyelerinin tamamının oyunu alarak şube başkanlığına seçildi. MÜSİAD Denizli Şubesi’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Sacit Atıcı, Mehmet Akgün, Bayram Sami Şaşmaz, Hurşit Şirin, Hasan Uğur Gökçen, Mustafa Karakaş, Hasan Gürlesin, Hüdaverdi Otaklı, Abdullah Koç.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı