REKLAMI GEÇ

MÜSİAD’dan seminer çağrısı

MÜSİAD Denizli Şubesi Başkan Vekili Ayhan Doğruyol, 25 Ağustos Cumartesi Günü MÜSİAD Eski Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gazi Mısırlı tarafından gerçekleştirilecek olan seminer hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

/ DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2007 Cuma, 00:00

25 Ağustos Cumartesi günü MÜSİAD Eski Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gazi Mısırlı tarafından gerçekleştirilecek seminere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenleyen MÜSİAD Denizli Şubesi Başkan Vekili Ayhan Doğruyol, bu seminerin Denizli’ye yeni bir bakış açısı getireceğini söyledi.

Körfez Sermayesi ve Yatırım olanakları konulu seminer ile Arap ülkelerinde atıl vaziyette bulunan yüksek miktardaki döviz rezervinin yatırıma dönüştürülmesinin amaçlandığını kaydeden MÜSİAD Başkan Vekili Ayhan Doğruyol, Denizli’de de bu seminer ile geniş bir kitleye ulaşmak istediklerini söyledi.

Doğruyol, “2007 Kasım ayında Abu Dhabi’de yapılacak ‘IBF’ toplantısına hazırlık mahiyetindeki bu programın Denizli açısından yeni yatırım ve iş imkânları oluşturacağı inancındayız. Bu sebeple bu programı tanıtmak ve Denizli’de geniş bir kitleye ulaşabilmek istedik. İngilizce adıyla “IBF-İnternational Business Forum” yani Uluslar arası İş Forumu yaklaşık 28 ülke iş dünyasından iş adamlarının katıldığı ve yılda bir yapılan kongre ile beraberindeki ticari faaliyetlerle bir araya gelinen uluslar arası bir platformdur. Öncelikli olarak üye ülkeler arasında ticaretin ve yatırımın geliştirilmesi, bilgi ve teknoloji alışverişinin sağlanması, ortak ticari proje ve faaliyetlerin gerçekleştirilmesini hedefleyen forum, bu hedefini her yıl mutad olarak kongre ve fuar çalışmaları ile hayata geçirmeye çalışmaktadır. Müslüman iş adamları arasında global iş ağının kurulması ilkesi üzerine kurulan Uluslar arası İş Forumu, dünyadaki tüm Müslüman işadamlarının ortak ticaret ve yatırım ilişkilerini canlandırmayı amaçlamaktadır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı