REKLAMI GEÇ

“Ödenekleri gelecek yıla sarkıtmayın”

Vali Yavuz Erkmen, İl Koordinasyon Kurulu’nda, yatırımcı kuruluşlardan ödeneği olanların, işi gelecek seneye sarkıtmamalarını, ödeneklerin aynı yıl içinde harcanmasını istedi.

/ DENİZLİHABER / 24 Ekim 2008 Cuma, 00:00

İl Koordinasyon Kurulu’nun 2008 yılı 3’üncü dönem toplantısı Vali Yavuz Erkmen başkanlığında İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Yatırımcı kuruluşların temsilcileri ile kaymakam ve belediye başkanlarının katıldığı toplantıda, Vali Erkmen, yatırımcı kuruluşlardan gelen ödeneklerini aynı yıl içerisinde kullanmalarını istedi.

Vali Yavuz Erkmen, BELDES projelerinden faydalanan belediye başkanlarının, yılsonu itibari ile çalışmalarını bitirmeleri gerektiğini ve ödeneklerin aynı yıl içinde harcanarak önümüzdeki yıllara sarkıtılmaması gerektiğini söyledi. Vali Erkmen, ödeneği olduğu halde, yatırımlarını mazeretsiz tamamlamayan kurumlara sorgulama yapılacağını ifade etti.

Vali Erkmen, aksi bir karar çıkmadığı takdirde Mart ayında kapanacak belediyeler ilgili olarak, planlama çalışmalarının yapılmasını ve hizmetlerin aksatılmaması için kurumlar arası koordinasyonun şimdiden sağlanmasını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı