REKLAMI GEÇ

ÖYK Yatağan’ın satışını onayladı  

ÖYK Yatağan’ın satışını onayladı   

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Yatağan Termik Santrali’nin, Denizli firması Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’ye satışını onayladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2014 Cumartesi, 16:13

Enerji sektöründeki yatırımlarıyla dikkati çeken Bereket Enerji Grubu’nun şirketlerinden birisi olan Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, Yatağan Termik Santrali ve buraya ait taşınmazlar ile Güney Ege Linyitleri İşletmesi’ne (GELİ) ait taşınır ve taşınmazların varlık satışı, maden ruhsatları ve bu ruhsatların kapsadığı maden sahalarının işletme hakkının devri için haziran ayında açılan özelleştirme ihalesini kazanmıştı.

1 milyar 91 milyon dolar karşılığında gerçekleşen özelleştirmeyle ilgili ÖYK’nın verdiği onay kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı