REKLAMI GEÇ

Özçınar Mermer’in büyüleyen markası “Alamet-i Farika”

Özçınar Mermer’in büyüleyen markası “Alamet-i Farika”

Denizli, Isparta, Burdur Çallıca, Eskişehir, Konya ve Muğla ocaklarından çıkardığı mermer ve travertenleri, Hacıeyüplü’de 39 bin metrekarelik alana kurulu tesisinde işleyerek dünya ülkelerine pazarlayan Özçınar Mermer, İzmir Doğal Taş ve Teknoloji Fuarı’nda müşterileriyle buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2016 Cuma, 08:30

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonunda 22. kez kapılarını sektör temsilcilerine açan MARBLE 2016’ya katılan Özçınar Mermer Genel Müdürü İhsan Yılmaz, fuar ile ilgili izlenimlerini Denizlihaber.com ile paylaştı.

Marka ürünlerinden “Alamet-i Farika” ile fuara katılan Özçınar Mermer, sundukları hizmet kalitesi ve sektördeki öncülüğünü fuarda da sergilediklerini vurgulayan Yılmaz, İzmir Fuarına 13. kez katıldıklarını belirtti. Yalnızca MARBLE’ye değil yurt dışındaki fuarlarda da yerlerini aldıklarını söyleyen Yılmaz, “Fuarlar bizim için yeni pazar ve müşteri anlamına gelse de asıl amacımız ‘Biz de varız. Devam ediyoruz’ demek. O nedenle tüm fuarlara katılarak hem Denizli’nin hem de Özçınar Mermer’in adını duyurmaya gayret ediyoruz” dedi.

denizli-izmir-fuari-oz-cinar-mermer-1

BÖLGENİN KALİTELİ TAŞLARI BİZDE
Yılmaz, yalnızca Denizli travertenini değil, Isparta, Burdur, Eskişehir, Konya ve Muğla’da bulunan 7 geniş ocaktan çıkardıkları doğal taşları Denizli’deki tesislerinde işleyerek dünyaya pazarladıklarını söyledi.

Yılmaz, “Ottoman, Burdur Beji, Light Emprador, Muğla Beyazı ve Travertenden blok, plaka ve ebatlı ürünlerimizi, blok olarak ihraç ettikleri gibi işlenmiş plaka ve ebatlı ürün olarak da satışa sunuyoruz. Blokta en önemli pazarımız Çin. Ebatlı ürünleri ise Amerika ve Avrupa ülkelerini satıyoruz” dedi.

400 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYOR
Denizli’de 1994 yılında sektöre giren Özçınar Elektrik Madencilik’in, ilk ihracatını 1999 yılında gerçekleştirdiğini söyleyen Genel Müdür İhsan Yılmaz, “Hacıeyüplü’de 13 bin 500 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 39 bin metrekarelik alanda kurulu fabrikamızda yıllık 20 bin metreküp taş işliyoruz. Bünyemizde 400 kişi çalışıyor. Alanında uzman olan kadromuzla ileri teknolojiyi de kullanarak doğamıza ve geleceğimize duyarlı bir bilinçle, doğal taşlara günümüz zevk ve trendlerine uygun şekiller veriyoruz” diye konuştu.

BİZİM MARKA TAŞIMIZ ALAMET-İ FARİKA
“Alamet-i Farikamız, bir marka olan doğal taşımız, hizmet kalitemiz bizi diğer firmalardan farklı kılan iki özelliğimiz” diyen Yılmaz, doğal zenginliği yaşamak ve yaşatmak isteyenler için doğal taşlara şekil vermeye devam edeceklerini söyledi.

denizli-izmir-fuari-oz-cinar-mermer-2

ENERJİ SEKTÖRÜNE GİRECEK
Doğal taşın yanı sıra başka sektörlerde de yatırım yapmayı planladıklarını anlatan Yılmaz, Enerji sektörü ile ilgili yatırım projelerini de denizlihaber.com’a anlattı.

Yılmaz, “Çağımızın ve gelecek zamanların da en kritik ihtiyacı olan ve her geçen gün daha fazlasına ihtiyaç duyulan, uğruna savaşların bile verildiği enerji sektöründe yatırım yapmayı planlayan firmamız bu alanda da ismini en etkili şekilde duyurmayı planlamaktadır” dedi.

denizli-izmir-fuari-oz-cinar-mermer-3

ORMAN KIZLARINI AĞIRLADI
İzmir Fuarı’ndaki stantlarını ziyaret eden orman kızlarını ağırlayan Özçınar Mermer’in sahibi Selahattin Çınar da, doğa üzerine bol bol sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı