REKLAMI GEÇ

Öz’den tebrik ve teşekkür

DTO seçimlerinde başkan adayı olan İnşaat Mühendisi Nafiz Öz, “Seçimlerde aday olan arkadaşları, DTO’ya getirdikleri heyecandan dolayı kutluyorum. Meclis ve komitelere seçilen arkadaşları tebrik ediyorum. Özellikle seçimlerde oy kullanmaya gelen tüm oda mensuplarına teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarının DTO’ya ve Denizli’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

/ DENİZLİHABER / 6 Şubat 2009 Cuma, 01:00

DTO’da başkan adayı olan İnşaat Mühendisi Nafiz Öz, komite ve meclis üyeleri seçimlerinin tamamlanmasının ardından bir açıklama yaparak, seçilenleri tebrik etti, üyelere de teşekkürlerini sundu.

DTO seçimlerinin, 9 bin seçmenin 5 bin 300’ünün katılımı ile gerçekleştirildiğini belirten Öz, “Bu da yaklaşık yüzde 60 kadar DTO üyesinin, seçimlerde oy kullandığını göstermektedir. Kullanılan oy sayısının yaklaşık yüzde 44’ü, kazanan grupların haricindeki listelerce alınmıştır. Fakat seçim sistemi gereği, meclise giren meclis üyelerinin sayısı oranı, bu şekilde yansımamıştır. Bu seçimi yakından takip eden çeşitli gruplardaki ticaret odası üyeleri ve kamuoyu, seçimlerde nelerin yaşandığını bilmektedir” dedi.

Oda mensuplarını, seçimlerde vaat edilenleri takip etmeye çağıran Öz, “DTO’da şimdiye kadar yapılmayan nelerin yapılabileceği, aday arkadaşlarca seçimden önce söylenmiştir. Ticaret Odası mensuplarının seçim vaatlerinden nelerin yapılıp, nelerin yapılmadığının takipçisi olacaklarını umuyorum” dedi.

Öz, Mart ayında çıkacağı söylenen Teşvik Yasası için de DTO yönetimini, etkin önlemler almaya çağırdı. Öz, “Bu konu Denizli’nin geleceği için çok önemlidir” dedi.

Öz, “Seçimlerde hangi listede olursa olsun, aday olan arkadaşları, DTO’ya getirdikleri heyecandan dolayı kutluyorum. Meclis ve komitelere seçilen arkadaşları tebrik ediyorum. Özellikle seçimlerde oy kullanmaya gelen tüm oda mensuplarına teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarının DTO’ya ve Denizli’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı