REKLAMI GEÇ

Patronlar Kulübü 2 yaşında

Patronlar Kulübü 2 yaşında

Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD) kuruluşunun 2. yıldönümünü düzenlenen bir geceyle kutladı. Çok sayıda işadamının katıldığı gece birbirinden renkli görüntülere sahne oldu

/ DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2007 Pazartesi, 00:00

Denizli’nin patronlar kulübü olarak da adlandırılan Denizli Sanayiciler ve İşadamları Derneği (DESİAD), kuruluşunun 2. yıl dönümünü kutladı.

Pamukkale Tenis Kulübü’nde gerçekleştirilen etkinliğe şeref konukları  Vali Dr. Hasan Canpolat ve eşi Nuran Canpolat başta  olmak üzere çok sayıda işadamı katıldı. Geceye eşleriyle katılan işadamları, bol bol sohbet edip eğlendi. Düzenlenen etkinlikte bir konuşma yapan DESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar, siyasetçilere serzenişte bulundu. Salgar: “Siyasi hesap peşinde olanlar bizim yatırım şevkimizi, iş huzurumuzu bozamazlar. Ekonomimizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkarmak için yatırımlarımıza, ihracatımızı artırmaya ve istihdam yaratmaya devam ediyoruz” dedi. Başkan Salgar konuşmasının ardından DESİAD’ın iki yıl içinde yaptığı çalışmaların sergilendiği slayt gösterisi izlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı