REKLAMI GEÇ

PAÜ ve İŞKUR’dan bağımlılar için protokol

PAÜ ve İŞKUR’dan bağımlılar için protokol

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Pamukkale Üniversitesi Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkez Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2018 Salı, 10:10

Yapılan protokol ile Pamukkale Üniversitesi Anabilim Dalı’na bağlı bulunan Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi’nde (AMATEM) tedavi gören hastaların, kişisel gelişimlerine katkı sağlanması, alkol ve maddeden uzak kalarak topluma uyumlarının kolaylaştırılması amaçlanıyor.

Pamukkale Üniversitesi AMATEM Birimi’nde tedavisi devam eden kişilere iş arama, iş kurma süreçlerinde ihtiyaç duydukları bilgi ve iletişim yöntemlerini öğrenebilmeleri için Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İş Kulübü Liderleri tarafından iş arama becerileri eğitimi verilecek.

Hastalar taburcu olduktan sonra, iş hayatına entegrasyonunda kolaylaştırıcı rol alacak olan iş kulübü eğitimleri ile iş arayanlar iş görüşmelerine uygulamalı olarak hazırlanma olanağı bulacak. Ayrıca İş Kulübü eğitimlerine katılan firmaların insan kaynakları yetkilileri ile doğrudan bağlantı kurmaları da sağlanacak.

Protokolün ardından ilk eğitimler de başladı. Eğitimlerin ilk ayağına katılan 16 kişi 4 gün ve 8 oturum halinde PAÜ Hastanesi AMATEM Birimi’nde eğitim alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı