REKLAMI GEÇ

PAÜ personeli verimlilik konferansı

PAÜ personeli verimlilik konferansı

Milli Prodüktivite Merkezi tarafından Denizli’de yürütülen “Denizli Verimliliği Arttırma Projesi” kapsamında Pamukkale Üniversitesi çalışanlarına yönelik düzenlenen “Verimlilik ve Toplam Kalite Yönetimi” konulu konferans yoğun bir katılımla gerçekleşti.

/ DENİZLİHABER / 29 Eylül 2010 Çarşamba, 18:23

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Sınık, Genel sekreter Arzu Sarıca, Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Berber, akademisyenler, daire başkanları ve çok sayıda idari personel katıldı.

Milli Prodüktivite Merkezi Uzmanı Gülcan Bayramlı’nın konuşmacı olarak katıldığı konferansta toplam kalite yönetimi ve süreçleri, yönetim anlayışları, stratejik planlama süreçleri ve kalite konusunda birçok konu ele alındı. Türkiye’nin kalite çalışmalarına 1990’lı yıllarda önem vermeye başladığını belirten Gülcan Bayramlı, “Dünyada kalite yönetimi denince ilk akla gelen ülke olan Japonya 2. Dünya savaşından yenilgiyle çıkmasının ardından toplam kalite arttırma çalışmalarına başladı. Toplam kalite politikalarına yön veren isim, Amerikalı danışman Deming’le çalışan Japonya, ülkenin inşası için kalite çalışmalarına çok büyük önem verdi. Deming, 1950’li yıllarda Türkiye’ye gelmiş fakat söyledikleri o dönemlerde çok önemsenmemişti. Toplam kalite çalışmaları ülkemizde ancak 1990’lı yıllarda başladı” dedi. Konferans slayt gösterisi ve karşılıklı dialoglarla sona erdi. Konferans sonunda Pamukkale Üniversitesi Genel Sekreteri Arzu Sarıca, Milli Prodüktivite Merkezi Uzmanı Gülcan Bayramlı’ya şilt takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı