REKLAMI GEÇ

PEŞİN ISININ, TAKSİTLE ÖDEYİN

PEŞİN ISININ, TAKSİTLE ÖDEYİN

Enerya Denizli, kış dönemi öncesi abone olmak isteyenlere önemli bir kolaylık sundu. Firma, abone olmak isteyenlere 9+3 taksit imkanı sağlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2015 Pazartesi, 14:39

Enerya Denizli, kış başlamadan doğal gazda “9+3” taksit kampanyasını başlattı. Abone olmak isteyenler bağlantı bedelinde 9, güvence bedelinde ise 3 taksit kampanyasından yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanmanın koşulu ise 5 Ekim – 5 Kasım 2015 tarihleri arasında başvuru yapılması.

TAKSİT KAMPANYASI BAŞLADI
Kampanya ile ilgili bilgi veren Enerya Bölge Müdürü Akif Tulukcu, soğuk kış günlerinde önemli bir ihtiyaç haline gelen ve çevreci bir ürün olan doğal gazı yaygınlaştırmak için taksit kampanyaları sunmaya devam ettiklerini söyledi.

Tulukçu, “5 Ekim-5 Kasım 2015 tarihleri arasında başvuran Denizlililer abone bağlantı bedelini 9 taksit, güvence bedelini ise 3 taksit ile ödeyebilecekler” dedi.

Denizli’de 200 bine yakın konutun doğal gaz kullandığını anlatan Tulukçu, “Bu yıl Anafartalar, Dokuzkavaklar ve Karşıyaka mahallelerinde ana hat çalışmalarını tamamlayarak gaz arzını sağladık. Aktepe ve Sümer mahallelerinde ise devam ediyor. Bu mahallelerde de abone olmak isteyen vatandaşlarımız, abone merkezlerimize başvurarak kampanyadan yararlanabilirler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı