REKLAMI GEÇ

“RAMAZAN, ESNAFA CAN SUYU OLACAK”

“RAMAZAN, ESNAFA CAN SUYU OLACAK”

DESOB Başkanı Çelikkol, Ramazan ayında alışveriş yönünden hareketlilik ve dinamizm yaşandığını belirterek, “Başta bakkal, manav, pastacı, baklavacı, fırıncı, yufkacı, şarküteri esnafımız olmak üzere gıda sektöründe faaliyet gösteren meslektaşlarımıza ramazan ayı can suyu olacaktır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2011 Perşembe, 16:44

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Yönetimi, oda üyelerine iftar yemeği verdi. Acıpayam Asfaltı üzerindeki Kelleci Kardeşler Restoran’daki iftar yemeğinde, Denizli esnafı bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, iftar yemeğine katılımın beklenenden fazla olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

YOĞUN İLGİYE TEŞEKKÜR
Çelikkol, “Denizli Esnaf Odası yönetimi olarak, esnaf kardeşlerimizi iftarda bir araya getirmek istedik. Amacımız birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, birlikte orucumuzu açmaktı. Gösterilen ilgiden dolayı tüm esnaf arkadaşlarıma ve çevreden katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu kalabalık gerçekten bizleri sevindirdi. Katılanlara ayrı ayrı da teşekkür ediyorum” dedi.

“HAREKETLİLİK YAŞANIYOR”
Ramazan ayında alışveriş yönünden hareketlilik ve dinamizm yaşandığını belirten Çelikkol, “Başta bakkal, manav, pastacı, baklavacı, fırıncı, yufkacı, şarküteri esnafımız olmak üzere gıda sektöründe faaliyet gösteren meslektaşlarımıza ramazan ayı can suyu olacaktır. Siftahsız dükkân kapatan esnafımız için ramazan ayı işlerin açıldığı, borçların ödendiği en hayırlı aylardandır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı