REKLAMI GEÇ

Rekabet ekonomisini konuşacaklar

Rekabet ekonomisini konuşacaklar

PAÜ ve Rekabet Kurumu’nun, birlikte bu yıl 3’üncüsünü düzenleyeceği ve ana teması “pazar araştırmaları” olarak belirlenen Rekabet Ekonomisi ve Politikası Sempozyumu (REPS) III, 8-9 Ekim tarihlerinde Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde gerçekleştirilecek.

/ DENİZLİHABER / 7 Ekim 2010 Perşembe, 19:28

PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A Blok Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan sempozyumda, diğer sempozyumlardan farklı olarak, bilimsel makaleler yarışmaya tabi tutulacak ve ödüllendirilecek. Rekabet Ekonomisi ve Politikası Sempozyumu’nda, Boğaziçi Üniversitesi, ODTÜ, Ankara Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi ve Rekabet Kurumu’ndan Türkiye’nin tanınmış ve rekabet ekonomisi alanında uzman kişilerden değerlendirme kurulu oluşturuldu. Kurulun titiz çalışmaları sonucunda 1., 2. ve 3. olmak üzere 3 makale seçildi. Dereceye girenlere plaket ve parasal ödül verilecek.

PAÜ İİBF İktisat Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Celal Küçüker’in yöneteceği açılış oturumunda, pazar araştırmaları ile ilgili İngiltere Rekabet Kurumu’ndan Sophia Bhatti (Deputy Director of Strategy and Planning) ve Peter Barron (Senior Business Adviser) tarafından iki sunum yapılacak.

Prof. Dr. Erol Katırcıoğlu (Bilgi Üniversitesi), Prof. Dr. Erdal Türkkan (Rekabet Kurumu), Prof. Dr. Ünal Zenginobuz (Boğaziçi Üniversitesi), Doç. Dr. İzak Atiyas (Sabancı Üniversitesi), Doç. Dr. Burak Günalp (Hacettepe Üniversitesi), Doç. Dr. Neslihan Aydoğan Duda (İzmir Ekonomi Üniversitesi) gibi Türkiye’nin rekabet ekonomisi alanında uzman isimlerinin katılacağı sempozyumda, Rekabet Ekonomisi ve pazar araştırmaları ile ilgili birçok konu tartışılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı