REKLAMI GEÇ

Sarm Bahçe Mobilyaları’ndan, annelere özel indirim

Sarm Bahçe Mobilyaları’ndan, annelere özel indirim

En değerli varlıklar, annelerin anımsandığı o özel gün, baharın en güzel günlerinde kutlanıyor. Havaların ısınması, balkon ve bahçe sezonunun da açıldığı anlamına geliyor. Denizli’nin trend bahçe mobilyalarındaki öncü markası Sarm Bahçe, anneler Gününe özel yüzde 50’yi bulan indirim kampanyası düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2024 Cuma, 15:47

Havaların ısınması, özellikle Akdeniz iklimi etkisi altındaki Denizli’de farklı bir anlam taşıyor. Evlerin balkon ve bahçeleri, uzun yaz günleri ve geceleri için özenle hazırlanıyor.  Isınan hava, aynı zamanda dünyadaki en değerli varlıklarımız annelerin gününün yaklaştığını da haber veriyor. Havalarla birlikte anne sevgisiyle dolan yürekler de ısınıyor.

BAHÇELER VE BALKONLAR SARM BAHÇE İLE ŞENLENİYOR

Denizli’nin bahçe mobilyaları konusunda trend ve kaliteyi buluşturan markası Sarm Bahçe, bu iki sıcaklığı birleştiren muhteşem bir kampanya başlattı. Girdiği her bahçeyi, her balkonu şık ama konfordan vazgeçmeyen bir anlayışla donatan Sarm Mobilya, “Her anne, her zaman her şeyin en iyisine layıktır” görüşüyle hareket ediyor.

Annelerin, sıcak günlerde ev halkı ve çevresiyle en çok vakit geçirdiği alanlar Sarm Bahçe ile vazgeçilmez mekanlara dönüşüyor. Çünkü Sarm Bahçe, esnek, hafif, dayanıklı, aynı zamanda dünya modasını takip eden trend ürünleri; yaşam kalitesini yükseltmek isteyenlere sunuyor.

Annelerinin her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünen ve o gün, ona hayatına konfor katacak bir sürpriz yapmak isteyenler kampanyadan yararlanabilirler. Çünkü indirimler yüzde 50’yi buluyor.

“ANNELERİMİZİN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK ELİMİZDE”

Sarm Bahçe Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Sargın, işlerinin sadece mobilya üretimi değil, aynı zamanda yaşama değer katan ürünlerin sunumu olduğunu söyledi, “Annelerimiz, bu yaşamdaki en değerli hazinelerimiz. Onların emeklerini çabalarını elbette ödeyemeyiz. Fakat yaşamlarını daha da güzel, konforlu ve şık hale getirmek elimizde. Biz de Sarm Bahçe olarak, annelerinin yaşamına değer katmak isteyenler için kampanya düzenledik. Sınırlı ürün ve süredeki kampanyamızda yüzde 50’yi bulan indirimlerden yararlanılması mümkündür” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı