REKLAMI GEÇ

SÇP öğrencilere çok şey kazandırdı

SÇP öğrencilere çok şey kazandırdı

İŞKUR’un 2019 yaz dönemi için başlattığı Sosyal Çalışma Programı (SÇP) Eylül ayında tamamlanıyor. İŞKUR yetkilileri, son aşamaya gelen program kapsamında görev yapan öğrencileri ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2019 Çarşamba, 15:44

Bu yaz ilki düzenlenen İŞKUR’un 2019 yaz dönemi için başlattığı üniversite öğrencilerine yönelik çalışma okulların açılması ile birlikte, Eylül ayında tamamlanıyor.

ÇALIŞAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET
Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü yetkilileri, SGK ve AFAD bünyesinde Sosyal Çalışma Programı kapsamında çalışan öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerin soruları yanıtlandı, görüş ve önerileri dinlendi.

“SÇP BİZİ HAYATA HAZIRLIYOR”
SÇP kapmasında çalışan öğrencilere sürecin verimli geçip geçmediğine yönelik düşünceleri soruldu. Öğrenciler, kurumdan ve işleyişten memnun olduklarını, işe severek geldiklerini ve kurumun bir parçası olmanın verdiği mutluluğu anlattı. Öğrenciler, SÇP sayesinde sorumluluk kazandıklarını ve hayata hazırlandıklarını ifade etti.

“GENÇLERİN HAYALLERİNE ULAŞMASI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM”
Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan İŞKUR yetkilileri, SÇP kapsamında çalışma yapan kurumların da öğrencilerden memnun olduğunu belirterek, “Ülkenin geleceği olan gençlerin hayallerine ulaşması için çalışmayı sürdürerek öğrencileri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı