REKLAMI GEÇ

Sektörün tedarikçisi Çelikkol

Sektörün tedarikçisi Çelikkol

Çelikkol Mermer, 20. MARBLE Fuarı’nda Amerikan ölçülerinde fayanslarını sergiledi. Çelikkol Mermer Yönetim Kurulu Başkanlığı yanı sıra Denizli Madenciler ve Mermerciler Derneği Başkanlığını yürüten Mehmet Hikmet Çelikkol, birçok yerdeki ocaklarıyla memrmer sektörünün önemli tedarikçileri arasında yer aldıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 29 Mart 2014 Cumartesi, 10:05

ŞENGÜL BOZ
Denizli’de 1999 yılından beri madencilik sektöründe hizmet veren Çelikkol Mermer, sektörün önemli tedarikçilerinden. Burdur’un Yeşilova ile Tefenni ilçeleri arasındaki Karamanlı ilçesinde bulunan Bej mermer ocağı Çelikkol Mermer’in ilk faaliyet sahasını oluşturuyor. Antalya Korkuteli ilçe sınırları içerisinde Cappuchino Bej ocağı Çelikkol Mermer, başta Çin olmak üzere dünyanın birçok ülkesine fayans ve blok mermer ihraç ediyor.

ic-1

DÜNYANIN 3. BÜYÜK FUARI
Bu yıl 20. kez kapılarını açan İzmir MARBLE Fuarı’nın dünyanın üçüncü büyük fuarı olduğunu belirten Çelikkol Mermer Yönetim Kurulu Başkanı ve Denizli Madenciler ve Mermerciler Derneği Başkanı Mehmet Hikmet Çelikkol, fuar alanının yetersizliğinden yakındı.

400 FİRMA YER BULAMADI
İzmir MARBLE 2014 Fuarı’nda Denizli’nin 52 firma ile temsil edildiğini vurgulayan Mehmet Hikmet Çelikkol, “Geçtiğimiz yıla göre katılım arttı. Ancak Denizli başta olmak üzere 400’e yakın firma yer bulamadığı için fuara katılamadı. Biz kurulduğumuz yıldan itibaren fuarda yer alıyor ve stand açıyoruz. Yalnızca İzmir Fuarı’na değil, dünyanın her yerindeki fuarlara katılmaya çalışıyoruz. Çünkü fuarlar, firma temsilcileri ile müşterilerin buluşma noktasıdır. Yeni pazarların oluşması ve yenilikleri takip etme açısından İzmir Fuarı’nı önemsiyoruz” dedi.

DENİZLİ PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI
Fuarın açılış törenine katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, DTO Başkanı Necdet Özer, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ile çok sayıda iş dünyasının temsilcisine evsahipliği yapan Çelikkol, stant ziyaretlerinde de protokolü yalnız bırakmadı.

ic-2

“AMERİKAN ÖLÇÜLERİNDE FAYANS ÜRETİYORUZ”
Şirket ve ürünleri hakkında da bilgi veren Mehmet Hikmet Çelikkol, mermer sektörüne 1999 yılında Burdur’un Yeşilova ile Tefenni ilçeleri arasındaki Karamanlı ilçesinde bulunan Bej mermer ocağı ile adım attıklarını belirtti.
Daha sonra Antalya Korkuteli ilçe sınırları içerisinde Cappuchino Bej ocağı ile ürün çeşitliliklerini artırdıklarını belirten Çelikkol,” Fabrikamız ise Karamanlı ilçesinde Baraj gölünün yanında bulunuyor. Amerikan ölçülerinde fayans üretiyoruz. Ayrıca özel talepler için de üretim yapıyoruz” dedi.

Ürünlerinin yoğun bir bölümünün ihracata yönelik olduğunu da vurgulayan Mehmet Hikmet Çelikkol, “Krem bej mermer ocağımızdan büyük bölümü Çin’e olmak üzere; blok mermer ihracatı gerçekleştiriyoruz. Fabrikamızda işlenerek mamul haline getirilen bloklar dünyanın çeşitli bölgelerine de ihraç ediliyor. Üretimde kaliteyi kendisine öncelikli amaç olarak edinen Çelikkol Mermer sahip olduğu bu kalite ve deneyimi mermerle birleştirerek müşterilerine hizmet veriyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı