REKLAMI GEÇ

Suriye Denizli’yi bekliyor

Suriye Denizli’yi bekliyor

Suriye’nin önde gelen isimleri, Denizli ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını ve Denizlili işadamlarını Suriye’ye beklediklerini ifade etti.

/ DENİZLİHABER / 26 Şubat 2010 Cuma, 18:05

Denizli’nin tanıtımını amaç edinen Denizli Ticaret Odası (DTO) ekibi, bu konudaki çalışmaların bir ayağını da Şam’da yaptı ve Şam Fuar Merkezi’ni inceledi. Danışman Abdullah Ash eşliğinde yapılan fuar alanı incelemesinden sonra DTO ekibi, Fuar Genel Müdürü ve aynı zamanda tüm Suriye fuarlarının izin mercii konumundaki Mohammad Hammoud ile makamında yaklaşık bir saat süreli toplantı yaptı.

Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad`ın özel önem verdiği, Uluslararası Şam Fuarı’nın Denizli ve ürünlerinin tanıtımı, satışı için önemli bir fırsat olduğu konusunda olumlu görüş beyan eden taraflar, bu konuda hemfikir olduklarını belirtti.

57 yıldan bu yana faaliyette bulunan Şam Fuarı hakkında bilgiler aktaran Fuar Genel Müdürü Hammoud, fuarın 1 milyon 200 bin metrekare alanda gerçekleştirildiğini, bu yıl fuara 55 ülkeden katılım olacağını ve 500 bin ziyaretçinin geleceğini bildirdi.

DTO’ya teşekkür eden Hammoud, Denizli ekibinin yaklaşımını kardeşçe bulduğunu ve bunun çok hoşuna gittiğini belirterek, bir açılış için fuar alanında bulunan Suriye Sanayi Bakanı Fuat İsa El Juni ile DTO ekibini tanıştırarak, Denizli ile yapılacak proje hakkında kısaca bir bilgilendirme yaptı. Juni, Denizli ile güzel çalışmalar yapılabileceğini kaydetti.

Şam Ticaret Odası Başkanı Gassan Kalla ve Şam Sanayi Odası Başkanı İmad Grewati, Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İmran Eraslan, ayrı ayrı görüşme yaparak, Denizlili işadamlarını ülkelerinde görmek istediklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı