REKLAMI GEÇ

Teç-Sen’den birlik çağrısı

Teç-Sen İl Başkanı Ceyhan Demirbaş, Denizli’de siyasi partilerin teröre karşı ortak tavır almasını takdirle karşıladığını belirterek sivil toplum örgütlerinin de aynı duyarlılığı göstermesi gerektiğini söyledi. Demirbaş, “Zaman bir arada olma zamanıdır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Ekim 2008 Cuma, 00:00

TEÇ-SEN (Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası) İl Başkanı Ceyhan Demirbaş, Aktütün Karakolu’na ve Diyarbakır’da polis servis aracına yapılan saldırıları kınadı. Demirbaş, yaşanan olayları büyük bir üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, “Yapılan bu kalleş saldırılarda sıkılan her kurşun, sadece silahlı kuvvetlerimize değil, Türk insanına sıkılmıştır, ülkemizin birlik ve beraberliğine sıkılmıştır. Ülkemiz içinde yaşayan farklı etnik kökenli insanların birbirine düşürmek için sıkılmıştır” dedi.

Terör ve teröristlerle mücadelenin sadece devlete, askere bırakılmaması gerektiğini belirten Demirbaş, Denizli’de siyasi partilerin teröre karşı gösterdikleri ortak tavrı takdir ettiğini ifade ederek sivil toplum örgütlerinin de aynı duyarlılığı göstermesi gerektiğini söyledi.

Demirbaş, “Denizli’de bulunan siyasi partilerin bir araya gelerek ortak tavır almalarını takdirle karşılamaktayım. İşte bu olması gerekendir. Ama bu sadece görüntü olarak kalmamalı. Terörün bitmesi için gençlerimizin şehit olmaması için anaların ağlamamaları için Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası olarak bizler de terörün kökünün kazınması için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Denizli’de bulunan tüm sendika ve sivil toplum kuruluşlarına sesleniyorum: Zaman bir arada olma zamanıdır, zaman ortak adım atma zamanıdır, zaman devletimizin, askerimizin ve polisimizin yanında olma zamanıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı