REKLAMI GEÇ

TEKSTİL VE HAZIR GİYİMİN AKTÖRLERİ İLK KEZ DENİZLİ’DE BİR ARAYA GELİYOR

TEKSTİL VE HAZIR GİYİMİN AKTÖRLERİ İLK KEZ DENİZLİ’DE BİR ARAYA GELİYOR

Şu ana kadar ayrı toplantılar düzenleyip farklı tavırlar ortaya koyan TİM’in tekstil ve konfeksiyondaki iki önemli kurulu Hazır Giyim Sektör Kurulu ve Tekstil Sektör Kurulu ilk kez Denizli’de ortak bir toplantı gerçekleştirecek.

/ DENİZLİHABER / 30 Kasım 2010 Salı, 17:56

Türkiye’nin ihracat ve istihdamda lokomotif sektörü Tekstil ve Hazır giyim Sektörü’nün çatı kuruluşu, “Hazırgiyim Sektör Kurulu” ve “Tekstil Sektör Kurulu” 4 Aralık 2010 Cumartesi günü Denizli’de Denizli İhracatçılar Birliği ev sahipliğinde bir araya gelecek.

KOCASERT “BİR İLK OLACAK”
Konu hakkında açıklama yapan DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, “TİM çatısında tekstil ve ham maddeleri ayrı bir sektör; konfeksiyon ve hazır giyim ayrı bir sektör olarak kabul edilir ve bunların sektör kurulları da ayrı yarı toplanır ve ayrı ayrı tavır sergiler. Ama Denizli’de bu kurullar ilk kez aynı anda ortak toplantı gerçekleştirecek ve katılım çok üst düzeyde. Bu toplantıyı yalnızca Denizli için değil Türkiye için daha da anlamlı kılıyor. Aynı zamanda toplantının yılsonu ve Hime Tekxil Fuarı öncesi gerçekleştirilmesi çok önemli. Böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutluyuz. Hem şehrimiz hem de ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Pamuk ve iplik fiyatındaki yüksek artış masaya yatırılacak. Sektörlerin ülkemiz için önemi ve gelecekteki projeler tartışılacak ve sonunda ortak bir deklarasyon yayınlanacak” dedi.
Sektör Kurulları Toplantısı sonrasında, Sektör Kurulları Başkanları ve Birlik Başkanları güncel ekonomik gelişmelere ilişkin görüşlerini kamuoyu ile paylaşmak amacıyla, ortak basın toplantısı düzenleyecekler.

İŞTE TEKSTİL SEKTÖR KURULU TOPLANTISINA KATILACAKLAR
Tekstil Sektör Kurulu Toplantısı’na; Tekstil Sektör Kurulu Başkanı ve İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle, Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Ünlütürk, Uludağ Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç ve Sektör Kurulu üyeleri katılacak.

İŞTE HAZIR GİYİM SEKTÖR KURULU TOPLANTISINA KATILACAKLAR
Hazır Giyim Sektör Kurulu Toplantısı’na Hazır Giyim Sektör Kurulu Başkanı ve TİM Başkan Vekili Ahmet Akbalık, Hazır Giyim Sektör Kurulu Başkan Yardımcısı ve İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, Hazır Giyim Sektör Kurulu Başkan Yardımcısı ve Denizli İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, Uludağ Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Şankaya, Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Bozbey ve Sektör Kurulu üyeleri katılacak.

İŞTE ÖNEMLİ PROGRAM
04 ARALIK 2010 CUMARTESİ
09.30 – 11.00 Sektör Kurulları Toplantısı (Basına kapalı)- DENİB Binası
– Hazırgiyim ve Konfeksiyon Sektör Kurulu
– Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu

13.00 – 13.30 – Sektör Kurulları Ortak Basın Toplantısı – DENİB Konferans Salonu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı