REKLAMI GEÇ

Tekstilin başkentinde fuara ilgi yok

Tekstilin başkentinde fuara ilgi yok

Denizli’de EMO Fuarcılık tarafından 2. kez, Denizli Ev Tekstili ve Evlilik Hazırlıkları Fuarı açıldı. 85 firmanın stant açtığı fuara, fuarın ilk gününde ilgi yok denecek kadar azdı.

/ DENİZLİHABER / 13 Mart 2008 Perşembe, 01:00

EGS Park fuar alanında düzenlenen törenle, kapılarını ziyaretçilere açan fuarda 85 firma stant açtı. Fuarın açılış törenine Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, firma temsilcileri, davetliler ve az sayıda vatandaş katıldı. Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, “Gelişmiş ülkelerde, değişik bölgelerde farklı ve uluslararası değerde fuarlar vardır. Özellikle Avrupa ve Avrasya bölgesinin önemli fuarları ülkelerin ekonomisine, tanıtımına büyük katkılar sağlar. Fuarlar yalnız ekonomik yaşamı canlandırmakla kalmaz, aynı zamanda sosyal ve kültürel yaşamın kalitesini yükseltir. Ülkemizde ise uluslararası fuarlar çok sınırlı kalmıştır. Bu nedenle, Denizli’nin marka değeri yüksek uluslararası fuar kenti haline gelmesi, Türkiye ve Türk ekonomisi için büyük bir ihtiyaçtır” dedi.

Fuarda iki gurup yer alıyor

Ücretsiz olarak gezilebilen fuar için her saat başında, ücretsiz servis kaldırılıyor.

Fuar, ‘Ev Tekstili Grup Ürünleri’ ve ‘Evlilik Hazırlıkları Ürün Grupları’ adı altında iki bölümde gerçekleştiriliyor. Ev tekstili gruplarında; tül perde, mobilya döşemelik, dekor, uyku ve yatak odası, mutfak araç gereçleri, duvar kaplamaları, tasarım ve teknoloji hizmetleri, hammadde tekstil girdileri, ithalatçılar, ihracatçılar, toptancılar, perakendeciler, alışveriş merkezleri ve moda- hazır giyimci firmaların stantları bulunuyor. Evlilik hazırlıkları grubunda ise gelinlik, damatlık, kozmetik, güzellik ve kişisel bakım, saç ve makyaj, mücevher, nikah şekeri, davetiye, çiçek, pasta, ışık ve ses sistemleri, düğün mekanları, balayı, araba kiralama ve fotoğraf stüdyolarına ait firmaların stantları bulunuyor. Fuar 12.00-22.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı