REKLAMI GEÇ

THK DENİZLİ ŞUBESİ, RAMAZAN AYINDA 100 BİN TL’LİK GELİR HEDEFLİYOR

THK DENİZLİ ŞUBESİ, RAMAZAN AYINDA 100 BİN TL’LİK GELİR HEDEFLİYOR

Türk Hava Kurumu (THK) Denizli Şubesi Başkanı Hüseyin Köseoğlu, Ramazan ayında 40 bin zarf dağıtarak, 100 bin TL’lik geliri hedeflediklerini bildirdi.

/ DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2011 Cumartesi, 16:24

Köseoğlu, THK binasında düzenlediği basın toplantısında, fitre ve zekat zarfı dağıtarak, elde edilen gelirlerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Diyanet Vakfı, Kızılay, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Türk Hava Kurumu arasında paylaştırılacağını ifade etti.

Türk Hava Kurumu’na fitre ve zekat bağışında bulunmak isteyen vatandaşların mahalle muhtarlarına, mahallelerde kurulan ekiplere veya şubeye gelerek bağışta bulunabileceklerini belirten Köseoğlu, şöyle konuştu: “Fitre ve zekatlarımızı Türk Hava Kurumu’na bağışlayalım. Ülke kalkınmasına destek olalım. Tek bir Türkiye var. Onu hep birlikte koruyalım. Türk Hava Kurumu her yıl binlerce gence ücretsiz havacılık eğitimi vermektedir. Şubemiz, 2010 yılında 36 bin adet zarf dağıtmıştır. Dağıtılan bu zarfların 8 bin 313 adeti dolu olarak teslim alınmıştır. Toplam 67 bin 94 lira gelir elde edilmiştir. 2011 yılı için toplam 40 bin adet zarf dağıtarak, 100 bin lira gelir elde etmeyi hedefliyoruz”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı