REKLAMI GEÇ

Ticari araçlar görücüye çıktı

Ticari araçlar görücüye çıktı

19 Ekim’e kadar Denizlilileri ağırlayacak olan Denizli Ticari Araçlar ve Yan Sanayileri Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarın açılış töreninde konuşan Vali Erkmen, “Denizli, bir fuar kenti olma potansiyeline sahip” dedi.

/ DENİZLİHABER / 15 Ekim 2008 Çarşamba, 00:00

CYF Fuarcılık tarafından organize edilen Denizli Ticari Araçlar ve Yan Sanayileri Fuarı, kapılarını açtı. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar, 19 Ekim’e kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Denizli’den ve Denizli dışından toplam 27 firmanın katıldığı fuarda, kamyon, pick-up, otobüs, ticari minibüs, otomotiv, tanker, akü, jant, lastik, rot balans, yedek parça, dorse ekipmanları, ticari araç koltukları, petrol şirketleri, cam, treyler ve araç üstü ekipmanları gibi çeşitli ürünler yer alıyor.

Fuarın açılış törenine, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yüceliş de katıldı. Törende konuşan Vali Ermen ve Başkan Zeybekci, Denizli’nin bir fuar kenti olma yolundaki başarılarına dikkat çekerek bu girişimlerin desteklenmesi gerektiğinin altını çizdi.< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

‘Fuarcılık ayrı bir sektör haline getirilmeli’
Vali Yavuz Erkmen, Türkiye’de pek çok alanda önderlik yapan Denizli’nin yeni sektör arayışlarına girdiğini belirterek, fuarcılığın da hızlı bir gelişme gösterdiğine dikkat çekti. Yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla birlikte Denizli’nin bir çekim merkezi haline gelme potansiyelinin yüksek olduğunu ifade eden Vali Erkmen, “Denizli Belediyesi ve Valiliğimizin ortaklaşa yürüttüğü bir projeyle fuar alanımız daha da güzelleşti. Denizli en az İzmir Fuarı kadar güçlü bir organizasyona ev sahipliği yapmalıdır. Bunun için de büyük bir desteğe ihtiyacı var. İlimizde düzenlenecek olan büyük fuarlar, ilimizin kalkınması ve tanıtılması açısından büyük önem arz ediyor” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesme töreninin ardından fuar alanını gezen Vali Erkmen ve beraberindekiler, sergilenen araçları teker teker inceleyerek firma temsilcilerinden araçlar hakkında bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı