REKLAMI GEÇ

Dağdeviren görevden alındı

Dağdeviren görevden alındı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Denizli Koordinatörü Ümit Dağdeviren, görevden alındı. Dağdeviren ve kurumun eski Proje Başvuru Birim amiri ve şu an Burdur İl Koordinatörü olan Selami Okka’nın, kurumun imkanlarını üyesi oldukları cemaatin menfaatleri için kullandıkları iddiasıyla Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) yapılan şikayet üzerine soruşturma başlatılmıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2014 Çarşamba, 11:19

AK Parti hükümetinin “Paralel Yapı” olarak adlandırdığı Gülen Cemaati’ne yönelik soruşturmalar devam ederken, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Ümit Dağdeviren görevden alındı. 

Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) yapılan bir şikayet üzerine kurum merkezine bağlı İç Denetim Koordinatörlüğü görevlileri tarafından, TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü’nde soruşturma başlatılmış, çalışan ve yöneticilerin ifadeleri alınmıştı.

anons

BİMER’e yapılan şikayette TKDK İl Koordinatörü Ümit Dağdeviren ve kurumun eski Proje Başvuru Birim amiri ve şu an Burdur İl Koordinatörü olan Selami Okka, “Paralel Yapı” olarak adlandırılan cemaate mensup oldukları için kurumun imkanlarını, cemaatin menfaatleri için kullandıkları ileri sürülmüş, hibe desteklerinin cemaat mensuplarına verildiği iddia edilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı