REKLAMI GEÇ

TOBB konseylerinde 4 Denizlili

TOBB konseylerinde 4 Denizlili

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 64. olağan genel kurulu, hafta sonunda, Ankara’da yapıldı. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun tekrar TOBB başkanı seçildiği genel kurulda, Denizli’den 4 oda başkanı da konsey üyeliklerine seçildi.

/ DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2009 Salı, 00:00

Hafta sonunda, Ankara’da yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin genel kurulunda, DTO Başkanı Necdet Özer ve Tavas Ticaret Odası Başkanı Saffet İnamlık, TOBB Ticaret Odaları Konseyi’ne, DSO Başkanı Müjdat Keçeci, TOBB Sanayi Odaları Konseyi’ne, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili de TOBB Ticaret Borsaları Konseyi’ne seçildi.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Bakan Kavaf’ı ilk kutlayanlar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu için Ankara’ya giden Denizli Ticaret Odası Genel Kurulu Delegeleri, Başbakan Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasıyla Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevine getirilen AKP Denizli Milletvekili Selma Aliye Kavaf’ı da ziyaret etti. Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, DTO Başkanı Necdet Özer, Ticaret Odası, Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nın genel kurul delegelerinden oluşan yaklaşık 35 kişilik heyet, Selma Aliye Kavaf’ı ilk kutlayan kişiler oldu. DTO Başkanı Necdet Özer “Denizli ekonomisi, sanayisi ve ticari yapısıyla bakanlığı çoktan hak etmiş bir ilimiz. Selma Aliye Kavaf Bakanımızın bu yeni görevinde de başarılı olacağına inanıyorum” dedi. Özer, ayrıca Kavaf’ın sadece bakanlığın görev alanıyla değil, üretim, istihdam, sanayi ve ticari konularda da hemşerilerinin görüş ve sorunlarının Bakanlar Kurulu’na iletilmesi yönünde de etkili olacağına inandığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı