REKLAMI GEÇ

TÜMSİAD üyelerine KOSGEB hibeleri anlatıldı

TÜMSİAD üyelerine KOSGEB hibeleri anlatıldı

KOSGEB Müdürü Oğuz Kılınç, TÜMSİAD yönetim kurulu üyelerine yeni çağrıya çıkılan 3 hibe ve destek programıyla ilgili bilgilendirmede bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2016 Çarşamba, 10:41

KOSGEB Müdürü Oğuz Kılınç, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Yönetim Kurulu toplantısına katılarak, 3 ana başlıkta topladığı destek programlarını anlattı.

denizli-tumsuad-H

KOBİ’lerin ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin artırılmasının, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesinin temel hedefleri olduğunu belirten Kılınç, “İstihdam yaratma, ürün, hizmet ve iş modeli açılarından yenilik gerçekleştirme, ihracata katkı sağlama, uluslararası nitelikleri ekonomi büyümede katkı sağlamada diğer işletmelerden daha başarılı olan hızlı büyüyen işletmelerin proje ile desteklenmesidir” dedi.

KOBİ’lerin bilişim teknolojileri alanında da hibe ile desteklendiğini ifade eden Kılınç, “Bilişim teknolojileri alanında üretim ve yazılım geliştirme faaliyetlerinde bulunan KOBİ’ler desteklenecek. Sayısal içerik ve ürünlerin geliştirilmesi, ulusal ve uluslararası standartla uyumlaştırılması, ürün, oyun, mobil uygulama yazılım alanlarında destek veriyoruz” diye konuştu.

Kılınç, açıklamalarının ardından TÜMSİAD yöneticilerinin sorularını da yanıtladı. TÜMSİAD Başkanı Süleyman Gedik de, KOSGEB Müdürü Oğuz Kılınç’a yaptığı bilgilendirmeden dolayı teşekkür etti.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı