REKLAMI GEÇ

Tuna Mobilya Kordon’la Denizli’de

Tuna Mobilya Kordon’la Denizli’de

Denizli’nin köklü firmalarından Kordon Mobilya’nın Denizli’ye getirdiği Tuna Ev ve Ofis Mobilya, şıklık ve sağlamlığı bir arada sunuyor. Tuna Ev ve Ofis Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Tuna, ünlü tasarımcıların elinden çıkan ürünlerinin sadece estetik değil, günlük yaşamda rahat kullanılabilirliklerinin de göz önünde bulundurulduğunu söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2014 Çarşamba, 12:19

Tuna Ev ve Ofis Mobilya ürünleri, sektörün köklü temsilcilerinden Kordon Mobilya’nın bayiliğinde artık Denizli’de satılıyor.

ic-1

Mobilya ve Ofis mobilyalarında estetik ve konforu birleştiren Tuna Ev ve Ofis Mobilya’da her türlü ev ve ofis mobilyası ve aksesuarlarını bulmak mümkün. Yemek odasından, yatak odasına, birbirinden şık oturma grupları, kanepeler ve TV üniteleri farklı renk ve tasarım seçenekleri ile sizi bekliyor.
Tuna Ofis’in ürün kategorisinde şirket merkezleri için de her türlü yönetici takımları, oturma grupları, misafir koltukları, çalışma masaları ve çok amaçlı dolap sistemleri gibi çeşitli ofis mobilyaları bulunuyor.

ic-4

MOBİLYALAR ÜNLÜ TASARIMCILARIN ELİNDEN
Sadece vitrinde güzel görünmesi için değil, günlük yaşamda da kullanabilen ürünler yaparak fark yarattıklarını belirten Tuna Ev ve Ofis Mobilya Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Tuna, “Çok geniş yelpazede iş yapıyoruz. Ürünlerimizin genel fiyat ortalaması, orta üst gelir düzeyine uygundur. Çünkü iyi tasarımcılarla çalışıyoruz. Özellikle ofislerde ve yeni projelerimizdeki tasarımlarımızı dünyada çok iyi bilinen bir Amerikalı tasarımcı ile hazırlıyoruz. Yeni proje ürünlerimiz de ekim ayında elimizde bulunacak. İtalya’daki çok bilinen bir grup tasarımcı ile çalışıyoruz. Dizayn olarak da tanınmış Türk tasarımcılarla devam ediyoruz” dedi.

ic-5

“DENİZLİ DOĞRU HEDEF, KORDON DOĞRU ORTAK”
Denizli’de Tuna Ev ve Ofis Mobilya mağazalarının bir şubesini açmanın önem verdikleri hedeflerden biri olduğunu ifade eden Tuna, “Hitap ettiğimiz kitleyi göz önünde bulundurduğumuzda Denizli, ekonomik durumu itibariyle doğru bir yer. Denizli bizim potansiyel illerimizden bir tanesiydi. Bunun için de doğru partner ve iş ortaklığı çok önemli. Lokal ortağımız olarak Ender Kordon’u seçtik. Çünkü kısmen bizim ile tamamlayıcı ürünleri yapan bir gruptu. Sadece bir bayi gibi değil iş ortaklığı olarak da birlikteliğimiz var. Statü olarak bayi olmakla beraber aynı sektörde olduğumuz için birbirini tamamlayan işler yapıyoruz” diye konuştu.

ic-3

KANEPELERDE METAL KONSEPT
Kanepe ürünlerinde metal konsept kullanıldığını ifade eden Tuna, “Kanepelerimizin en ayırt edici özelliği tüm konseptinin metal olması. Kırılma bozulma gibi ihtimali çok düşük ürünler yapıyoruz” dedi.

ic-2

KORDON 35 YILLIK TECRÜBESİNİ TUNA İLE BİRLEŞTİRDİ
Tuna Ev ve Ofis mağazasının Denizli bayiliğini yapan Kordon Mobilya Sahibi Ender Kordon, 35 yıldır Denizli’de faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Öncelikle kalite bizim için çok önemli. Bu anlamda da müşterimize daha iyi bir konsept sunabilmek anlamında Tuna Ev ve Ofis mobilyalarıyla bayilik sürecimiz başladı. Mağazamız üç kattan oluşuyor. Birinci katta ofis mobilyası, 2. katta da ev mobilyası konseptlerimiz var. Açılışa özel indirimimiz var. Ayrıca dönemsel olara Tuna Ev’in belirlediği oranlarda indirimlerimiz, kampanyalarımız devam edecek. Haziran ayında yine %20 ve %10 indirimlerimiz olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı