REKLAMI GEÇ

Hasan Karahan Collection Denizli’de

Hasan Karahan Collection Denizli’de

Ünlülerin tasarımcısı Hasan Karahan Collection, İstanbul ve Sakarya’dan sonra Denizli’de. Halk Caddesi’nde de mağaza açan Hasan Karahan Collection, cafe, bar, restaurant, otel ve ev için farklı, kişiye özel masa ve sandalyeleri artık Denizlililer için tasarlayacak. Hasan Karahan Collection, Serdar Ortaç’tan Hülya Avşar’a, Acun Ilıcalı’dan Yeşim Salkım’a kadar bir çok ünlü ile çalıştı, 2013’de Beyaz Show’un sahne dekorunu da hazırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2016 Salı, 15:03

Cafe, bar, restaurant, otel, okul, hastane ve ev için masa sandalyenin yanı sıra her türlü mobilyada kişiye özel tasarımlar sunan Hasan Karahan Collection, İstanbul ve Sakarya’dan sonra Denizli’de mağaza açtı.

denizli-hasan-karahan-collectıon-magaza-ic-1

PİKNİK İÇİN GELMİŞTİ
Halk Caddesi’nde hizmete giren Hasan Karahan Collection’ın, Denizli’de sektördeki önemli bir açığı kapatacağını belirten Hasan Karahan, “Bir yıl önce Denizli’ye, kardeşimin daveti üzerine pikniğe geldim. Sektörle ilgili incelemelerde de bulundum ve açığı fark ettim” dedi.

denizli-hasan-karahan-collectıon-magaza-ic-2

DENİZLİLER HAYAL EDECEK BİZ YAPACAĞIZ
Kendi koleksiyonları yanında kişiye özel tasarımlar da yaptıklarını söyleyen Hasan Karahan, “Denizliler hayal edecek biz imalatını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

denizli-hasan-karahan-collectıon-magaza-ic

Bugüne kadar, Serdar Ortaç’tan Hülya Avşar’a, Acun Ilıcalı’dan Yeşim Salkım’a kadar bir çok ünlü ile çalıştığını belirten Karahan, bir çok prodüksiyon şirketine de önemli hizmetler verdiğini kaydetti. Çok sayıda film ve dizi setlerinin de dekorunu hazırladığını anlatan Karahan, Beyaz Show’un 2013 yılındaki sahne dekorunu da kendisinin tasarladığını ifade etti.

denizli-hasan-karahan-collectıon-magaza-ic-3

DENİZLİLİLERİ BEKLİYORUZ
Hasan Karahan Collection Denizli Mağazası’nda 14 kişinin istihdam edileceğini de belirten Karahan, “Denizlileri mağazamıza davet ediyoruz. Masa sandalye ihtiyaçları olmaya bilir. Ama mağazamızı gezmelerini bizimle tanışmalarını isteriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı