REKLAMI GEÇ

Vali Coşkun, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nda konuştu: Hedefimiz nitelikli ve net istihdam

Vali Coşkun, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nda konuştu: Hedefimiz nitelikli ve net istihdam

Denizli’nin iş gücü eksiği ve eğitim alanlarını tespit etmek için toplanan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu yılın 4. toplantısını yaptı. Kurula hitap eden Vali Ömer Faruk Coşkun, gelişmeleri takip ederek nitelikli ve net istihdam hedefi belirlediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2023 Salı, 20:41

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2023 Yılı 4. olağan toplantısı Vali Ömer Faruk Coşkun’un başkanlığında yaptı.

Denizli Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çalişkan,  Denizli İŞKUR İl Müdürü Fatih Işik, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, kamu kurum ve kuruluşlarinin il müdürleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Vali Coşkun, Denizli’nin istihdam hedefine ilişkin konuşmasında şunları söyledi:

“Dünyada ve ülkemizde yaşanan teknolojik gelişmeler, iletişim ve bilgiye ulaşım kolaylığı, bilginin kullanılması ve yaygınlaştırılması bildiğiniz gibi birçok alanı etkiliyor. En çok da “İstihdam ve eğitim” alanında sürekli değişim ve gelişim ihtiyacı oluşturmaktadır. Bu nedenle Teknoloji Çağı dediğimiz bu dönemde bizler de ilimizde yerel düzeyde yapacağımız çalışmalar ile hem ülkemizdeki hem de dünyadaki gelişmelere uyum sağlayarak; eğitim hayatı içinde mutlu ve başarılı öğrenciler yetiştirerek, Denizli’mizde nitelikli ve net istihdamı artırmayı hedefliyoruz.’’dedi.

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işik, Genel İşgücü Piyasası verileri hakkında bilgilendirme yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı