REKLAMI GEÇ

Verginin yeni patronundan güler yüz teminatı

Verginin yeni patronundan güler yüz teminatı

Denizli Vergi Dairesi Başkanlığına Muğla’dan Zafer Evci atandı. Koltuğuna oturan yeni başkan, vatandaşa güler yüzle hizmet edeceklerini söyledi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 19 Ağustos 2014 Salı, 16:02

Denizli’de 2,5 yıldan bu yana görev yapan Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş’ın Ankara’ya atanmasının ardından boşalan koltuğa, Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci oturdu. 2,5 yıl önce Muğla’da Aruntaş’ın yardımcısıyken, atama sonrası boşalan koltuğa başkan olarak oturan Evci’nin tayini de önceki başkan gibi oldu.

Denizli’nin yüksek potansiyelli ve vergisine sadık bir şehir olduğunu söyleyen Evci, Denizli Vergi Dairesi’nin devletin gülen yüzünü temsil edeceğini söyledi. Mükelleflere en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını vurgulayan Evci, “Mükelleflerimizin karşılaştığı sorunlara sorun ekleyen değil, çözüm üreten bir kurum olarak, güler yüzle hizmet vereceğiz” dedi.

Yorumlar

esin   -  Bağlantı 20 Ağustos 2014, 10:01

vergi dairesinde kesinlekle güler yüz diye bişey yok mesai saatleri bitmeden çıkmak mükellefe hiç bir şekilde yardım etmek gibi bişey yok onlarda bence orada çalışan memurlar eğitime tabi tutulmalı işlerini hakkı ile yapmaları gerekir

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı