REKLAMI GEÇ

“Yenilikçi Güney Ege” için toplandılar

“Yenilikçi Güney Ege” için toplandılar

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’nın Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı ile işbirliği içinde yürüttüğü “Güney Ege Yenilik ve Girişimcilik Stratejisi ” çalışmasının, “Proje Yönlendirme Kurulu” toplantısı Aydın’da yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2015 Cumartesi, 16:24

Güney Ege Bölgesi’nin Ar-Ge ve yeniliğe ilişkin mevcut durumu, işletmelerin kapasiteleri ve sektörel yenilik yetkinlikleri ile bu alanda ihtiyaçlarını tespit etmek amacıyla, GEKA’nın başlattığı “Güney Ege Yenilik ve Girişimcilik Stratejisi çalışmasının 2. toplantısı Aydın’da yapıldı.

Toplantıya Aydın, Denizli, Muğla illerinin yerel yönetimleri, üniversiteleri, kamu kurumları, odalar, özel sektör temsilcileri, GEKA uzmanları ve TTGV yetkilileri katıldı.
Açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda, iller bazında yapılan analizler ve göstergeler katılımcılara sunuldu ve görüşleri alındı.

GEKA’dan yapılan yazılı açıklamada, Güney Ege Bölgesi’nde yenilik ve girişimcilik alanında mevcut durum analizinin yapılacağı, bunun yanında Türkiye ve dünya genelindeki stratejik ve teknolojik eğilimler, sektörlerin önündeki fırsat ve tehditler, gelecek beklentileri gibi konularda da analizler yapılarak bölgenin yenilik ve girişimcilik alanında küresel konumlandırmasının gerçekleştirileceği çalışmanın sonuçları 2015 yılı sonunda kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı