Zeybekci’den Sarraf’a ödül

17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarının odağındaki isim olan Rıza Sarraf’a ihracat ödülü verildi.. Sarraf ödülünü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve TİM Başkanı Büyükekşi’den aldı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2015 Pazar, 17:46
Türkiye İhracatçılar Meclisi 22. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları ödül töreni gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törende ihracat şampiyonlarına ödülleri verildi.
Mücevher sektöründeki ödül, Volgam Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Sarraf’a verildi. Sarraf, ödülünü Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin elinden aldı.
Rıza Sarraf 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarının odağındaki isimdi. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan Sarraf, bakanlara rüşvet vermekle suçlanıyordu.
Yorumlar
Rıfat; yorumun varsa yazarsın. Ya da bu olayla ilgili övecek bir şeyin varsa översin. Başkasının yorumuna yorum yapmada neymiş. Devlet bakanına rüşvet soruşturması geçirmiş bir kişiye ödül veriliyor. Buna yorum yap sen.
bir denizlili olarak utandım insan hiç olmassa mazeret bulur oraya gitmemek için ilaki verilecekse ödül başkası versin başka iş adamlarına verilsin bula bula bunumu ödüllendirdiniz
hani devlette tasaruf vardı hediye pilaket vermek yoktu gider ayak!
bakış açısı bu mübarek ramazan gününde ağzından iftiralar mı akıyor ? Bana mı öyle geldi?
🙂 Bana mı ödül verecekti !
Sol kolundaki saati saklıyor mu? Bana mı öyle geldi?