REKLAMI GEÇ

Cotton Box Evteks’te maritime konseptiyle fark yarattı

Cotton Box Evteks’te maritime konseptiyle fark yarattı

Ev tekstilinde Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarından Coton Box, Evteks’e yeni konsepti Maritime ile damga vurdu. Denizli’nin ünlü markasının yeni konseptinde, marina ve denizcilik motifleri dikkat çekiyor.

Sedat Kurt / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2014 Cuma, 17:01

Denizli firması olan Sümaş Tekstil’in 2 yıldan bu yana adından sıkça bahsettiren markası Cotton Box, Evteks 2014’te de gözde. Türkiye’nin ev tekstilinde en ç ok tercih edilen markalarından olan Cotton Box’ın Evteks 2014’te öne çıkardığı konsept, Maritime koleksiyonu oldu.

ic-1Denizcileri 12’den vurdu
Sümaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Turgut, Mayıs ayı başında satışa sunulan Maritime ürünlerinin, ev tekstilinde daha önce kullanılmayan bir konsept olmasından dolayı, ürünlere ilginin oldukça yoğun olduğunun altını çizdi. Maritime nevresimden bornoza uzanan bir çok kalemde denize, gemiciliğe ve yaza özgü motifler içeriyor. Fardaki stantta da Maritime için ayrıcalıklı bir tasarıma da yer veren Cotton Box, bu konseptiyleözellikle denizciliğe meraklı kesimleri 12’den vurdu.

Dizi deyince akla hemen O geliyor
Yurt içinde 600’ün üzerinde mağazada satılan Cotton Box ürünleri, farklı ve yaratıcı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Türkiye’nin en fazla raiting alan dizilerinin neredeyse tümünde ev tekstili konusunda sponsorluk yapan Cotton Box, bu nedenle özellikle ev kadınları tarafından yakından takip ediliyor.

Sümaş A.Ş.’nin henüz 5 yıl önce üretimine başladığı Coton Box, son 2 yılda Türkiye’nin en gözde markaları arasında yerini aldı. Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarda satılan bu önemli markanın ürünlerini www.cottonbox.com.tr isimli internet adresinde de sergileyen Sümaş, Cotton Box’ı yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da iddialı bir marka haline getirmede kararlı.

ic-rusya

Rusya’ya temsilcilik açıldı
Üretiminin yüzde 70’ine yakınını iç piyasada kendi markasıyla satmayı başaran Sümaş, yurt dışında da iddialı. Cotton Box özellikle Rusya pazarında çok satan bir marka. Bu nedenle Rusya’ya bir temsilcilik açan Sümaş, Cotton Box Rusya’nın başına bir Türk bir de Rus yetkili getirdi. Rusya’nın Krasnodar kentinde açılan temsilciliğin başında Russana Arutyonava ve İzzet Burak Doğan’ın bulunduğunu dile getiren Sümaş A.Ş. Yön. Kur. Başk. Yardımcısı Nihat Turgut, “Amacımlız Rusya genelinde etkili bir satış noktasına ulaşmak. Ruslar Cotton Box’ı çok sevdi. İki arkadaşımızla birlikte Rusya’da kısa süre içinde satış rakamlarımızı katlamanın hesabını yapıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Erkan Kozak   -  Bağlantı 23 Mayıs 2014, 17:41

Denizli’mizi hakkıyla temsil eden markalarımızın olması bizi gururlandırıyor. Tebrikler Cotton Box.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı