REKLAMI GEÇ

Denizli EVTEKS’e hazır

Denizli EVTEKS’e hazır

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), 21-25 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek EVTEKS Fuarı öncesinde katılımcı firmalarla değerlendirme toplantısı yaptı. Fuara Denizli’den 85 firmanın katılacağı açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2014 Cuma, 12:36

DENİB, EVTEKS Fuarı öncesinde katılımcı firmaların temsilcileriyle Polisevi’nde istişare toplantısı düzenledi. Soma’da hayatını kaybeden Maden İşçileri için bir dakikalık saygı duruşuyla başlayan toplantıda, DENİB Başkan Yardımcısı Uzunoğlu, benzer toplantıları bundan sonra her EVTEKS Fuarı öncesinde gerçekleştirmeyi planladıklarını belirtti.

Güncel ekonomik verilerin değerlendirildiği ve EVTEKS Fuarı’na ilişkin verilerin paylaşıldığı bir sunum da yapan Uzunoğlu, gelişen ülkelerdeki toparlanma sürecinin devam ettiğini, özellikle Çin’in büyümede bir miktar yavaşlama yaşamasına rağmen hala dünya ekonomisinin lokomotif ülkesi olmayı sürdürdüğünüsöyledi.

Türkiye’nin ise 2013’teki yüzde 4’lük büyüme oranı ile göze çarpan ülkeler arasında yer aldığını ifade eden Uzunoğlu, 2014 yılına ilişkin olarak ise her ne kadar IMF ve diğer uluslararası örgütler Türkiye’ye ilişkin büyüme tahminlerini aşağı yönlü revize etseler de, büyümenin tahminlerin üstünde olacağını öngördüklerini belirtti.

Dünyanın ev tekstili sektöründeki en önemli fuarları arasında yer alan ve EVTEKS Fuarı’nın 20’incisi 21-25 Mayıs tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. Yaklaşık bin firmanın stant açması ve çok sayıda ziyaretçinin gelmesi beklenen fuar, Denizli için ayrı bir önem taşıyor.

DENİZLİ’DEN 85 STAND AÇILACAK
Ev tekstili denince sadece Türkiye’de değil dünyada öne çıkan fuara, Denizli’den 85 firma katılacak. Denizlili firmalar, kalitesi ve tasarımlarıyla öne çıkan yeni koleksiyonlarını sergileyecek.Bu arada DENİB tarafından da fuarda bir info stant açılacak. Bu stantta dağıtılacak dokümanlarla hem Denizli’nin hem de DENİB’in tanıtımı yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı