REKLAMI GEÇ

İntegro’ya yoğun ilgi Polonya’da şirket kurdurdu

İntegro’ya yoğun ilgi Polonya’da şirket kurdurdu

DSO Meclis Başkanı Tosunoğlu’nun İntegro markalı kumaşlarına Avrupa’nın mobilya sektörü devi Polonya’da gösterilen yoğun ilgi, bu ülkede şirket kurdurdu. Başında 2 Polonyalının bulunduğu İntegro Poland isimli şirket Avrupa’nın dev mobilya firmalarıyla çalışıyor.

Sedat Kurt / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2014 Cumartesi, 14:53

Evteks 2014’ün ayrıcalıklı markalarından biri de DSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten Denizli’nin tanınmış işadamlarından Mehmet Tosunoğlu’nun firması Tosunoğlu Tekstil’in dünya çapında pazarladığı İntegro idi.

Geçtiğimiz yıl Muhteşem Yüzyıl dizinin kumaşlarını veren İntegro, bu yılda fuarın yoğun hareketliliğin yaşandığı stantlardan birine sahip. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine talip olan işadamı Mehmet Tosunoğlu’nun İntegro markası ürünlerini sergilediği Evteks 2014’teki standı, yabancı işadamlarının adeta akınına uğruyor.

ic-1

İşadamı Tosunoğlu’nun bu yıl İntegro standında, 2 Polonyalı da görev aldı. Piotr Piechota ve Greegrz Rojek isimli Polonyalılar, özellikle ülkelerinden gelen çok sayıda yabancı alıcıya İntegro’nun yeni modelleri ve farklı konseptteki ürünlerini tanıttı.

İşadamı Tosunoğlu, AB ülkelerinden en çok Polonya’ya ihracat gerçekleştirdiklerinin altını çizerken, Polonya’da İntegro’ya olan yoğun ilgi nedeniyle bir şirket kurduklarını, stant görev yapan 2 Polonyalının ise bu şirketin başındaki isimler olduğunu söyledi.

Bir süredir lojistik merkezi olarak kullandıkları Polonya’daki kendilerine ait yeri, bu ülke ile olan yoğun ticari ilişkiler nedeniyle Mayıs ayı başında kurulan şirket merkezi olarak kullanmaya başladıklarını belirten Mehmet Tosunoğlu, “Avrupa’nın mobilya söktürendeki merkezi ve devi Polonya’da yoğun ilişki bizi burada bir şirket kurmaya zorlardı. Biz de bu şirketin başına 2 Polonyalı arkadaşımızı yerleştirdik” diye konuştu.

POLONYALILAR

Yıllık 2 milyon metrekarelik kumaş üretimi gerçekleştirilen İntegro, Avrupa’nın yanı sıra Ortadoğu pazarında da söz sahibi. Döşemelik kumaşta Denizli’nin bayrağını dünyanın dört bir yanında dalgalandıran Tosonoğlu Tekstil, Osmanlı motiflerini modern çizgilerle kumaşlara işliyor.

ic-2

İntegro’nun müşteri potansiyelinin önemli bir kısmını AB ve Ortadoğu’daki önemli mobilya firmaları oluşturuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı