REKLAMI GEÇ

Evteks’in en eskisi Soft Cotton’dan en özgün tasarımlar

Evteks’in en eskisi Soft Cotton’dan en özgün tasarımlar

Evteks’in İzmir İZFAŞ’ta başladığı ilk yılından bu yana tüm fuarlara eksiksiz katılan Gökhan Tekstil, tümü özgün tasarımlara sahip Soft Cotton markasıyla yine göz kamaştırdı.

Sedat Kurt / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2014 Pazar, 11:00

DENİZLİHABER
O yalnızca Evteks fuarının değil, Denizli’nin de en köklü firmalarından biri. Evteks’in İZFAŞ tarafından düzenlediği İzmir yıllarından bu yana eksiksiz olarak Evteks’e katılan Geökhan Tekstil, son yıllarda Soft Cotton markasıyla görücüye çıkıyor.

60 metrekarelik butik standıyla çoğunluğunu pastel renklerin oluşturduğu yüzde yüz koton koleksiyonlarını sergileyen Gökhan Tekstil, bu yıl da şık ve ayrıcalıklı ürünleriyle göz doldurdu.

Dünyanın en önemli 2. Ev tekstil fuarının gözde markaları arasına giren Soft Cotton’la yüzde yüz özgün tasarımları yerli yabancı alıcılarla buluşturan Gökhan Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet fuarın bazı özellikleriyle de Heimtextil’i geride bıraktığı görüşünde.

Gökşin,fuarın Soft Cotton için daha çok imaj özelliği taşıdığını söylerken, “Biz çok şükür ki dünyanın önemli alıcılarıyla çalışıyoruz. Bu nedenle fuar bizim için bir imaj. Ama bu yeni alıcılarla burada buluşmadığımız anlamına gelmiyor. Soft Cotton biliyoruz ki yalnızca bizim değil, Denizli’nin de gurur kaynağı” diye konuştu.

Yorumlar

Musa AKKAYA   -  Bağlantı 30 Mayıs 2014, 11:24

başarılarınızın devamını dilerim…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı